Всі категорії
Додати товар

Маска для ніг з стабілізованою сечевиною 80 мл lambre.

312 грн
Опис

EXFOLIATING FOOT MASK 80 мл

Маска для ніг з дуже високою 50% формулою, що містить стабілізовану сечевіну.
Фортуна збагачена бавовняною мочкою, яка ефективно бореться з мозолями та
шершавістю шкіри. Регулює природний процес відновлення епідермісу, пом’якшує і
збільшує пружність шкіри. Систематичне використання маски запобігає пошестю та
мозолю.

- Ефективно бореться з мозолями та шорхованістю шкіри
- регулює процес природного оновлення епідерміса
- Розм’якшує шкіру і підвищує пружність
- Сечовина - це складник із сильним зволожувальним ефектом, який також полегшує поглинання шкірою інших косметичних засобів, спричиняючи їх у глибші шари шкіри. Відшукує і підтримує процес регенерації клітин шкіри.
- Глопкова молочко - Екстракт бавовнячіка — це багате джерело білків, жирних кислот і вуглеводів. Завдяки багатим мікроелементам і поживним компонентам бавовняна молячка має зволожувальну і зм’якшувальну властивості. Ці вуглеводи допомагають утримувати воду в шкірі і таким чином зволожують її.
- Масло ши - Масло з насіння африканського дерева каріте. Масло ши славиться багатьма корисними властивостями шкіри. Регенерує, розгладжує, живить і підвищує пружність шкіри, прискорює процес загоєння, створює захисний шар, який захищає шкіру від зовнішніх факторів.
- Аллантоїн - Інгредієнт з сильним влаштовуючим і регенеруючим ефектом. Завдяки тому, що стимулює поділ клітин і їхній ріст, чудово справляється з регенерацією пошкодженого епідерміса.
- Спосіб застосування
- Наносити маску на чисту, суху шкіру, особливо в області мозолів. Масувати до повного всмоктування. У випадку епідерміса, який потрапив у біду, рекомендується вмаскувати товстіший шар маски, а на ніч носити шкарпетки для підсилення її дії.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна Суха

Схожі товари