Всі категорії
Додати товар

Бальзам для ніг крок мед анти мозолиін від мозолів і натоптишів з протигрибковим ефектом 75 мл

125 грн
Опис

Бальзам для ніг Кrок Меd Анти Мозолін від мозолів та натоптишів з протигрибковим ефектом 75 мл.
Поява мозолів та натоптишів – природна реакція організму на надмірний тиск та тертя, яким піддається стопа. Для вирішення проблеми потрібен засіб, що містить компоненти з вираженими кератолітичними та гідратуючими властивостями. Нанесений на проблемні ділянки стопи, бальзам «Антимозолін» KROK MED пом'якшує шкіру, що загрубіла, і сприяє легкому видаленню мозолистих утворень.
Властивості:
ефективно усуває мозолі та натоптиші (епідермальні нашарування, викликані надмірним тиском і тертям на шкіру в області стопи) шляхом розм'якшення проблемних ділянок та подальшого безболісного видалення огрубілостей;
сприяє розщепленню білків рогового шару, що призводить до послаблення зв'язків між лусочками та забезпечує їх швидке відлущування;
підтримує необхідний баланс вологи у шкірі;
посилює ефект відлущування;
вирішує проблему гіперкератозу;
зволожує та пом'якшує шкіру;
має протигрибкову та антисептичну дію;
ефективний як профілактичний засіб.

Наносити на проблемні ділянки сухої, чистої шкіри ніг двічі на день до усунення мозолистих утворень (близько 4 тижнів). Після закінчення процедури вимити руки. Виключити попадання на запалені, чутливі ділянки та слизові оболонки.
Рекомендований для догляду за діабетичною стопою

Склад:
qua, Urea, Glycerin, Persea Gratissima Oil, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Isopropyl Palmitate, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Alliac, /VP Copolymer , Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate.
Не містить парабени.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 75мл
Класифікація:
Аптечна
Об'єм:
75 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари