Всі категорії
Додати товар

Інтенсивний догляд за ногами o’keeffe’s healthy feet

500 грн
Опис

Інтенсивний догляд за ногами
Зволожує
Може надати полегшення сухій, потрісканій шкірі
Не жирний
Без запаху
Крем для ніг Healthy Feet від O'Keeffe's особливо підходить для дуже сухих, потрісканих ніг. Формула містить зволожуючі інгредієнти, які забезпечують інтенсивне зволоження ніг. Крім того, інтенсивний догляд може допомогти регенерувати суху та потріскану шкіру. Оскільки крем збільшує вологість і затримує її в шкірі, він може забезпечити її тривале зволоження. Крім того, формула без запаху не жирна

. Ключ до здорової зволоженої шкіри – це зволоженість. Коли поверхневі шари шкіри більше не мають необхідного вмісту води, вони просто не функціонують належним чином. Тоді може виникнути сухість, тріщини і лущення.
O'Keeffe's Healthy Feet містить гліцерин у високій концентрації, який допомагає поглинати та утримувати вологу. Наша спеціальна формула також містить зволожуючий активний інгредієнт під назвою Алантоїн. Алантоїн особливо добре проникає в більш грубу шкіру на п'ятах і стопах, ефективно відновлюючи запас вологи. І найкраще: формула діє швидко. Вже через два дні сухі, потріскані ноги можуть залишитися в минулому.
Застосовуйте O'Keeffe's Healthy Feet за потреби протягом дня. Для досягнення найкращих результатів нанесіть засіб після пілінгу - це дозволить зволожуючому крему проникнути в більш товсту шкіру на підошвах ніг і діяти краще.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
oksan...
Styleshop
Супер-продавець
Івано-Франківськ
77% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?