Всі категорії
Додати товар

Крем для ніг від сухості і тріщин

189 грн
Опис

Спеціальний цілющий «Крем для ніг від сухості і тріщин» з високим вмістом сечовини допоможе вирішити проблеми сухої, грубої, схильної до розтріскування шкіри ніг. Сприяє загоєнню тріщин, зменшує хворобливі відчуття. Комбінація натуральних активних компонентів крему діє відразу на декількох рівнях – сечовина глибоко зволожує, поступово розм'якшує і добре відлущує огрубілі ділянки епідермісу, зменшуючи товщину ороговілого шару. Масла сої, ши і таману активно живлять і пом'якшують шкіру. А подорожник, обліпиха та вітамін А відмінно загоюють тріщини і відновлюють. Результатом застосування крему стануть гладкі п'ятки і ніжна, м'яка шкіра стоп.

Містить: сечовину, масла сої, ши, масло таману (олександрійського лавра), бджолиний віск, екстракти подорожника і обліпихи, гліцерин, вітамін А.

Масло таману – володіє унікальними загоюючими властивостями. У його складі присутні всі групи ліпідів, які відновлюють клітинні мембрани і захисний бар'єр шкіри в цілому.

Сечовина – природний ексфоліант. Загоює тріщини і зменшує болючість. Зволожує і зводить до мінімуму втрату води шкірою.

Масло сої – прискорює процеси регенерації, живить і зволожує, захищає, усуває проблеми сухої і обвітреної шкіри.

Екстракт насіння подорожника – має бактерицидну, ранозагоювальну, очищуючу дію.

Екстракт кісточок обліпихи надає дуже потужну вітамінізуючу і загоюючу дію на шкіру, пом'якшує її. Прекрасно живить, зволожує і регенерує шкіру, повертає їй еластичність, усуває сухість.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Продавець
allakuzm
allakuzm
Супер-продавець
Клевань
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари