Всі категорії
Додати товар

Нічний зволожуючий крем для ніг feet up comfort. великий об’єм 150мл 34935

139 грн
Опис

Відчуй неймовірну ніжність! Інтенсивний зволожуючий нічний крем для ніг з натуральним екстрактом авокадо й алое вера пом’якшить навіть найгрубішу шкіру і допоможе відновити втомлені ноги, поки ти спиш. Протестований під дерматологічним контролем.

Алое вера
АЛОЕ ВЕРА

Охолоджуючий, заспокійливий і зволожуючий, освіжаючий і живильний гель алое вера використовувався в якості основного засобу для догляду за шкірою протягом тисяч років, і сьогодні він продовжує залишатися одним з найулюбленіших косметичних інгредієнтів. Зовні рослина алое може бути колючою, але всередині її м'ясистого листя знаходиться прохолодний і заспокійливий гель, що на рекордні 99,5% складається з води. Крім активного зволоження, алое вера має потужні антиоксидантні і відновлювальні властивості і є фантастичним живильним засобом для комбінованої шкіри.

Авокадо
АВОКАДО

Авокадо є джерелом корисних для здоров'я жирів і вітаміну Е і має чудову оліїсту текстуру, яка допомагає захищати і зволожувати шкіру і волосся. Отже, коли ви їсте тост з авокадо або просто наносите його свіжим на обличчя, ви можете бути певні, що олії і жири, що містяться в ньому, приносять вам і вашій шкірі тільки користь. Авокадо є безцінним зволожуючим компонентом в косметичних продуктах завдяки сумісним зі шкірою оліям і високому вмісту жиру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари