Всі категорії
Додати товар

Ремувер для педикюру biogel (алое вера), 60 мл

613 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

875 грн
Опис

Ремувер для педикюру BioGel (алое вера), 60 мл
Ремувер для педикюру BioGel (алое вера) містить фруктові кислоти, які пом'якшують ороговілі зони шкіри.

Ремувер пом'якшує мозолі та натоптні, забезпечуючи їх подальше видалення за допомогою жорсткої пилки для педикюру. Відлущувальний засіб також застосовується перед проведенням апаратного або класичного педикюру. Рекомендується використовувати калус для безпечного видалення загрубілої шкіри, що особливо важливо під час застосування в домашніх умовах. Проведення процедури кислотного педикюру дає змогу повернути шкірі м'якість і еластичність, а також привабливий вигляд. Ремувер забезпечує відлущування огрубілої шкіри на стопах.

Технологія застосування ремувера для педикюру BioGel (алое вера) для ніг:
Для проведення кислотного педикюру потрібно використовувати рукавички, які захищають шкіру рук від впливу фруктових кислот у ремувері.

Для початку потрібно розпакувати ноги в тепловій ванні, що дасть змогу розм'якшити огрубілі зони шкіри.
Витерти ноги одноразовим рушником і нанести калус на проблемні зони (п'яти, натоптні, кутикулу). Залишити засіб на 1 хвилину й обернути ноги харчовою плівкою.
Залишки калусу потрібно змити теплою водою, після чого можна розпочинати видалення огрубілої шкіри в проблемних зонах. Для цього можна використовувати фрезер — професійний апарат зі спеціальними насадками (фрезами) для педикюру або педикюру. Для цього дуже добре себе зарекомендували лазерні тертки для педикюру.
Промийте ноги теплою водою. Після проведення процедури кислотного педикюру рекомендується використовувати зволожувальний крем як додатковий догляд за шкірою.
Застосовуйте ремувер 2-3 рази на місяць.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
svetapribula
AngelShop
Харків
20% виконаних замовлень
Був