Всі категорії
Додати товар

Маска-шкарпетки для ніг

100 грн
Опис

М'які п'яточки, як у немовляти! Не вірите? Ви просто ще не пробували Innisfree Specia Care Mask Foot - маску корейського бренда Innisfree, створену для догляду за ногами. Маска-шкарпетки подбає про втомлену шкіру стоп, очистить і пом'якшить, зніме втому та надасть відчуття комфорту.

Маска-шкарпетки для ніг Innisfree Innisfree Specia Care Mask Foot - це коктейль з семи видів трав, ментолу та екстракту м'яти перцевої з острова Чеджу. Усуває неприємний запах, відшаровує ороговілий шар шкіри, надає дивовижне відчуття легкості та свіжості, загоює і зменшує тріщини на п'ятах, забезпечує ефективний пілінг, робить шкіру м'якою і шовковистою. Маска не містить парабенів і барвників, мінеральних масел, інгредієнтів тваринного походження і синтетичних ароматизаторів.

Маска-шкарпетки одягається на очищені стопи приблизно на годину. Відшаровування почнеться на 4-5 день. В цей час не потрібно самостійно видаляти відлущений шар за допомогою спеціальних засобів - дозвольте, щоб це відбувалося природно, без механічного втручання. Через два тижні шар шкіри повністю оновиться.

Спосіб застосування: одягніть на очищені стопи маску, через 10 - 20 хвилин зняти та ніжно втерти залишки маски.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
marinka76
marinka76
Супер-продавець
Чернігів
77% виконаних замовлень
Була

Схожі товари