Всі категорії
Додати товар

Маска-шкарпетки для ніг із сухою есенцією petitfee dry essence foot pack

80 грн
Опис

Маска-шкарпетки для ніг із сухою есенцією Petitfee Dry Essence Foot Pack містить високу концентрацію спеціальної сухої есенції, яка під впливом температури тіла поступово розчиняється.

✨ Маска призначена для живлення, зволоження та регенерації ушкодженої шкіри ніг. Ефективна в догляді за сухими, що мають лущення й тріщини стопи в домашніх умовах. Знімає втому та забезпечує дбайливий догляд.

🌿 Основні активні компоненти:

• Олія соняшника надає поживну, зволожувальну та пом'якшувальну дію, прискорює регенерацію клітин шкіри, оживляє її та покращує колір, пом'якшує суху шкіру та зволожує її. Також надає заспокійливий і регенерувальний ефект.
• Олія ши глибоко живить і зволожує шкіру, надає захисну, регенерувальну дію, стимулює синтез колагену, усуває лущення, заспокоює запалення, відновлює сухі та потріскані її ділянки. Регулярне використання олії ущільнює текстуру шкіри, підвищує тонус і пружність, уповільнює її старіння.
• Сечовина чинить відлущувальну дію, сприяючи видаленню відмерлих клітин і бруду з рогового шару шкіри, одночасно з цим покращуючи регенерацію клітин в епідермісі. Сечовина є ефективним зволожувальним компонентом, вона покращує стан шкіри, викликані сухістю, оберігає її від втрати вологи та запобігає зневодненню шкіри. Також сечовина зміцнює захисний бар'єр шкіри, допомагає клітинам відновлюватися й оновлюватися, сприяє загоєнню ран, прискорюючи цей процес.
• Екстракт алое вера чинить потужну відновлювальну та оздоровлювальну дію на шкіру, посилює її захисні функції, глибоко зволожує шкіру, надає стимулювальний, регенерувальний, протизапальний вплив, покращує капілярний кровообіг, знімає набряклість, заспокоює шкіру, слугує захистом від УФ-променів.

🔸 Маска підходить для всіх типів шкіри.

➡ Спосіб застосування: Дістаньте шкарпетки з паковання, розправте та надягніть на чисті сухі ноги. Зачекайте 15-20 хвилин і знімайте. Залишки сухої есенції легкими масажними рухами втріть у шкіру. Ефект застосування маски компанії Petitfee зберігається до 5-7 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження