Всі категорії
Додати товар

Відновлююча маска для ніг з екстрактом яблука та маслом ши rituel de beaute, 1 пара шкарпеток

129 грн
Опис

Крокуйте по життю по-королівськи! Побалуйте свої ніжки інтенсивною терапією експрес дії Rituel de Beauté, не відволікаючись від нагальних справ. Лікувальні шкарпетки наповнені натуральною маскою з екстрактами яблука й вівса, маслом ши та цілою сумішшю цінних рослинних олій. Засіб чудово загоює та відновлює сухі, потріскані ступні та п'яти, бореться з мозолями, пом'якшує загрубілу шкіру, значно покращує зовнішній вигляд навіть найсухіших ніг. Продукт не містить шкідливих для здоров’я речовин.
Бренд
Rituel de Beaute
Виробник
RDB Cosmetics
Вага
1 шт
Країна виробництва
КОРЕЯ
Застосування
Для зовнішнього використання. Перед застосуванням маски ретельно вимити ноги теплою водою з милом. Відкрити саше та одразу вдягнути шкарпетки на ноги. Використати продукт одразу після відкриття саше, щоб уникнути висихання маски. Залишити на 20-30 хвилин, після чого зняти шкарпетки. Не змивати.
Застереження
Не використовувати на подразненій або обгорілій шкірі. У разі появи почервоніння чи подразнення шкіри негайно припинити використання та звернутися до лікаря. Не використовувати продукт у разі наявності чутливості до смужок або масок-плівок. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. Тримати подалі від продуктів харчування. Уникати впливу прямих сонячних променів або надто високих чи низьких температур. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода, гліцерин, цетиловий етилгексаноат, пропіленгліколь, полісорбат 60, цетеариловий спирт, масло ши, олія макадамії, пантенол, екстракт листя зеленого чаю, дистилят гамамелісу віргінського, екстракт кореня женьшеню, екстракт кореня шоломниці байкальської, екстракт плодів яблуні низької, екстракт вівса, ментол, саліцилова кислота, олія з листя чайного дерева, олія м’яти перцевої, дикалію гліциризат, сечовина, токоферил ацетат, алантоїн, ПЕГ-100 стеарат, гліцерил стеарат, бегеніловий спирт, петролатум, диметикон, поліакрилат-13, поліізобутен, полісорбат 20, карбомер, трометамін, каприлілгліколь, етилгексилгліцерин, трополон, хлорфенезин, феноксиетанол, динатрію ЕДТА, віддушка.
Стать
Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Натуральна Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження