Всі категорії
Додати товар

Крем для рук з колагеном farmstay visible difference collagen hand cream

90 грн -6% 85 грн
Опис

Ніжна шкіра рук потребує щоденного зволоження і постійного захисту. Це допоможе зберегти її красу і бархатистість. Чудовим варіантом для догляду за шкірою стане крем від FarmStay, що складається з натуральних компонентів.
Велика лінійка кремів для рук Visible Difference Hand Cream надає можливість підібрати саме той засіб, що необхідно для найбільш ефективного повноцінного догляду в будь-якому віці в залежності від типу шкіри, вирішення тих чи інших її проблем.
Кожен з представлених кремів південнокорейської компанії FarmStay має певний натуральний компонент у складі, який забезпечує певні властивості і спрямованість дії.
Всі засоби представленої лінійки відрізняє легка текстура забезпечує швидке повне всмоктування Visible Difference Hand Cream без липкості і жирної плівки.
Крем для рук на основі колагену заспокоює роздратовану і почервонілу шкіру, живить огрубілу шкіру, пом'якшує її нерівності. Робить шкіру м'якою і захищеною, не створюючи відчуття липкості. Входить до складу колаген зволожує, утворює на поверхні шкіри тонку захисну плівку, яка утримує вологу. Також має підтягуючим ефектом.
Підходить для будь-якого типу шкіри.
Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість засобу на чисту шкіру рук, м'яко промасажувати легкими, спрямованими угору.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна
Призначення:
Зволоження

Схожі товари