Всі категорії
Додати товар

Швейцарський крем жожоба 100 мл для сухої шкіри обличчя,рук і тіла, догляд за шкірою...

950 грн

розпродаж до 11 Травень

665 грн
Опис

Швейцарський Крем Жожоба Jojoba Creme

Жиросерігальний крем для догляду за дуже сухою шкірою обличчя, рук і тіла з натуральною олією жожоба. Можна використовувати для догляду за шкірою немовлят.
Жожоба (Хохоба, Китайський буксус — Simmondsia chenensis) — сильновітчастий вічнозелений чагарник, що росте в пустелях і чапаралі. Олія жожоба зараз дуже модна в косметології засіб. Ця унікальна олія, за властивостями аналогічна спермацету, не має собі рівних за хімічним складом у рослинному світі. Історія його використання налічує тисячоліття. Знайдені в єгипетських пірамідах зразки олії жожоба повністю зберегли свої властивості. Воно не є олією як таким, а являє собою рідкий віск, що отримується методом холодного пресування з горіхів, що ростуть у Аризоні, Каліфорнії, Мексиці та Тибеті. Властивості олії жожоба зумовлені амінокислотами, що входять до її складу — протеїном, який схожий на колаген — воскувату речовину.

Крем рекомендується використовувати для щоденного догляду за шкірою обличчя й тіла. Регулярне застосування крему забезпечить шкірі м'якість, еластичність, живлення і зволоження, сприяє усуненню почервоніння й подразнень, знизить ризик утворення зморщок і ефективно підтримуватиме її молодість і здоровий зовнішній вигляд.

Спосіб застосування: нанести необхідну кількість крему на сухі зони шкіри обличчя й тіла та злегка вмасувати. Можна використовувати крем як масажний.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize