Всі категорії
Додати товар

Крем для рук зволоження та захист white mandarin

262 грн -10% 236 грн
Опис

Об'єм 75 мл

Крем для рук живить, заспокоює та відновлює, забезпечуючи інтенсивне зволоження. Захисна плівка захищає епідерміс від ушкодження агресивними речовинами. Повертає шкірі відчуття комфорту, підвищує пружність і еластичність шкіри рук.

Вітаміни А, D, Е, С, К олій оливки, бабасу та жожоба омолоджують і живлять шкіру. Разом із поліфенолами захищають шкіру від негативних факторів: хлорованої води, побутової хімії, УФ-випромінювання. Вітамін С та омега-6 зміцнюють судини, налагоджують живлення та кровообіг.

Жирні кислоти та антиоксиданти олії таману активують процеси оновлення на клітинному рівні, дарують еластичність, а також стимулють рух крові й лімфи, завдяки чому знімають набряки.

Пептиди й амінокислоти протеїнів шовку стимулюють вироблення власного колагену, сприяють зволоженню шкіри, роблять її гладенькою.

Вітаміни та мікроелементи екстракту фукусу й ламінарії підвищують клітинний метаболізм, стимулюють омолодження, а полісахариди глибоко зволожують шкіру рук.

Переваги:
- загоює і відновлює шкіру;
- вирівнює тон шкіри;
- збільшує еластичність і пружність;
- зволожує і захищає;
- живить вітамінами і мікроелементами;
- здійснює лікувальний ефект.

Рекомендуємо кожен день наносити крем вранці і ввечері на суху чисту шкіру рук, нігтів і кутикул, злегка втираючи в нігтьову пластину. Застосовуйте після кожного контакту з водою!

Склад дивитися на фото.
Відправка 1-3 дні

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 75мл
Класифікація:
Призначення:
Продавець
airin.bags
Airinbags
Супер-продавець
Одеса
76% виконаних замовлень
Була

Схожі товари