Всі категорії
Додати товар

Антивіковий крем для рук із ніацинамідом premium wrinkle q10 60 г., японія

900 грн
Опис

Високоефективний крем для рук преміум-класу, розроблений спеціально для боротьби зі зморшками та запобігання появи вікових плям. Містить коензим Q10 і ніацинамід, цей крем забезпечує інтенсивний догляд і видимі результати.

Особливістю продукту є його активний інгредієнт ніацинамід, який проникає безпосередньо в епідерміс і дерму шкіри, покращуючи стан шкіри та зменшуючи видимі зморшки.
З плином часу шкіра рук втрачає свою еластичність і стає сухою та жорсткою. Завдяки цьому крему шкіра стає еластичною, пружною та зволоженою.

Формула крему насичена зволожуючими компонентами, які тануть на шкірі, забезпечуючи її інтенсивне зволоження і запобігаючи появі сухості, залишаючи руки м'якими і ніжними.

Coenrich The Premium Wrinkle Q10 White містить безліч інгредієнтів, призначених для повноцінного догляду за шкірою рук:

Коензим Q10GL діє як зволожувач,
Керамід/NMF інгредієнт GL слугує бар'єром для утримання вологи,
Гіалуронова кислота/Колаген/Вазелін GL надають додаткове зволоження.

Крім того, цей крем не містить ароматизаторів і барвників, що робить його безпечним і придатним для людей зі схильністю до алергічних реакцій.

Coenrich The Premium Wrinkle Q10 White - це ідеальне рішення для тих, хто хоче забезпечити інтенсивний догляд за шкірою рук, усунути зморшки і запобігти появі вікових плям.

Спосіб застосування:
Візьміть необхідну кількість і нанесіть на руки та кінчики пальців масажними рухами.

Склад: ніацинамід*, очищена вода, 1,3-бутиленгліколь, гліцерилтри-2-етилгексаноат, вазелін, рідкий парафін, цетостеариловий спирт, гліцерилмоностеарат, що самоемульгується, бегеніловий спирт, моностеарат поліетиленгліколю, концентрований гліцерин, L-серин, N-стеароїлдигідросфінгозин, dl-α-токоферол, гіалуронат натрію (2), бріеластин, убідекаренон, екстракт маточного молочка, порошок гідролізованого колагену, сополімер акрилату натрію / акрілоілдіметілтаурата натрію / ізогексадекан / полісорбат 80, динатрію едетат, карбоксівініловий полімер, метилполісілоксан, сорбітан моноолеат, моногідрофосфат натрію, дигідрофосфат натрію, гідроксид натрію, феноксіетанол, метилпарабен*.

Виробник: Японія
Об'єм: 60 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 60мл
Класифікація:
Елітна