Всі категорії
Додати товар

Крем для рук з ніацинамідом coenrich q10 80 г., японія

800 грн
Опис

Крем для рук з ніацинамідом CoenRich Q10 80 г., Японія
Крем для рук, який робить ваші руки красивішими, з потрійним доглядом за віком шкіри рук + відбілювання + пружність і блиск.
Містить коензим Q10, гіалуронову кислоту, колаген, натуральний вазелін (зволожувальний) та інгредієнти, що підтримують пружність і блиск.

Ретельно доглядає за сухими нігтями і задирками та робить шкіру рук красивою до кінчиків пальців. Благотворно впливає на нігтьову пластину - зміцнює, оберігає її від ламкості, пом'якшує кутикулу.

Містить олію жожоба, мигдальну олію і сквалан (зволожувальний засіб).
Дарує молодість рукам
Активний відбілювальний інгредієнт: 
Містить ніацинамід. 
Пригнічує вироблення меланіну і запобігає появі пігментних плям.

Містить високочистий коензим Q10 (убідекаренон) у мікрокапсулах, делікатний коензим Q10 (убідекаренон) стабільно доставляється у глибокі шари рогового шару, роблячи руки молодими, пружними та сяючими.

Швидко вбирається, не залишає жирності, запобігає появі неприємного запаху і запаху рук.
Аромат свіжозібраних персиків.

Спосіб використання:
Нанесіть відповідну кількість і дайте йому добре вбратися.
Будь ласка, використовуйте його часто, наприклад, після прийняття ванни або виконання вологої роботи.

Склад: ніацинамід*, очищена вода, 1,3-бутиленгліколь, вазелін, гліцерилтри-2-етилгексаноат, рідкий парафін, цетостеариловий спирт, гліцерилмоностеарат, що самоемульгується, поліетиленглікольмоностеарат, бегеніловий спирт, концентрований гліцерин, dl-α-токоферол, d-δ-токоферол, мигдальна олія, гіалуронат натрію (2), олія жожоба, убідекаренон, порошок гідролізованого колагену, сополімер акрилату натрію / акрілоілдіметілтаурата натрію / ізогексадекан / полісорбат 80, едетат динатрію, карбоксивініловий полімер, сквалан, метилполісилоксан, сорбітанмоноолеат, діізостеарілмалат, моногідрофосфат натрію, дигідрофосфат натрію, гідроксид натрію, феноксіетанол, метилпарабен, ароматизатор*.

Виробник:  Kose, Японія
Об'єм:   80 г

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Елітна

Схожі товари