Всі категорії
Додати товар

Акція зволожуючий вітамінний крем для рук vitamin care lambre, 80мл франція мега знижка

150 грн
Опис

Містить комплекс вітамінів A, E і F, біотин, D-пантенол, ніацинамід і масло Ши.
Не дає шкірі рук пересихати, розгладжує і оберігає її молодість. А як бонус ще й зміцнює нігті. Крем для рук VITAMIN CARE заряджає енергією кожну клітинку, роблячи шкіру м'якою, еластичною та пружною.
ЯК ШВИДКО ВІДНОВИТИ ШКІРУ РУК
Протягом дня ваші руки піддаються впливу різноманітних мікробів, бруду, агресивних речовин, сонячного світла і багато чого іншого. Але найгірше те, що часте миття, призначене для гігієни рук, також може привести до їх сухості, тріщин і зморшок.
Якщо нехтувати необхідним доглядом, шкірі ваших рук може знадобитися додатковий догляд. Турбота про ваші руки повинна входити в щоденну рутину. Крем для рук - дуже важливий фактор в цій справі. Переконайтеся, що він містить достатню кількість натуральних компонентів, - і ваші руки будуть вам вдячні.

VITAMIN CARE HAND CREAM - ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ РУК З ПОЖИВНИМ КОМПЛЕКСОМ ВІТАМІНІВ
Зволожуючий крем для рук з комплексом вітамінів і біотином. Інтенсивно зволожує, розгладжує та тонізує шкіру рук. Усуває відчуття шорсткості і запобігає пересиханню шкіри. Зміцнює нігті, зменшуючи їх схильність до розшарування і ламкості. Швидко вбирається, економічний у використанні.

ПОЄДНАННЯ НІЖНОГО ВПЛИВУ бавовняна МОЛОЧКА І ВИСОКОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВІТАМІНІВ ЗАБЕЗПЕЧИТЬ ВАШІЙ ШКІРИ ВІДМІННИЙ РЕЗУЛЬТАТ!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 75мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика
Об'єм:
75 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

Схожі товари