Всі категорії
Додати товар

Очисний поживний зволожувальний засіб для душу для чутливої шкіри happy bath natural mild

60 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Очисний поживний і зволожувальний засіб для душу для чутливої шкіри Happy Bath Natural Real Mild Body Wash (Корея) — на розлив
Розпивши з флакона 900 мл. Якщо хочете об'єм більше — пишіть!
- 30 мл - 55 грн (у пластиковій напівпрозорій тубі)
- 100 мл - 120 грн (у пластиковій пляшечці з дозатором або кришкою фліп-топ)

Містить 96,6% натуральних інгредієнтів. Не містить парабенів, тальку, матеріалів тваринного походження, мінеральної оливи, триетаноламіну.
Містить комплекс із 5 олій, які перетворять кожне Ваше приймання душу на SPA процедуру — олію кокоса, олію жожоба, соняшникову олію, оливкову олію, олію аргани.

Гель для душу ретельно очищає шкіру від щоденних забруднень, зберігає природний гідроліпідний баланс, не пересушує шкіру.
Регулярне використання миттєво відіб'ється на шкірі як рівного та сяйного кольору, шкіра стане пружною, м'якою, гладкою та зволоженою, завдяки вітамінам А й Е.

Сік алое, рисова вода (збагачення вітамінами групи B, фолієвою кислотою, залізом, калієм, цинком і магнієм; допомагає боротися з запаленням і подразненням шкіри, і запобігає її передчасному старінню), молочко вівса (балко білками, жирами, вуглеводами і харчовими волокнами, а також цінними елементами, як-от вітаміни В1, В2, В4, В5, В6, В9, Е, Н), алтей (прокуряк) — основні компоненти гелю для душу.
А як ароматизатор використовувалися трояндова есенція й екстракт кавових зерен.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Об'єм:
30 мл 100 мл
Призначення:

Схожі товари