Всі категорії
Додати товар

Гель для душу bilou

230 грн
Опис

Гель для душу Bilou Tropical Kiwi, що огортає тебе соковитим ароматом тропічного фруктового коктейлю та переносить до літніх спогадів. Створює ніжну хмаринку ароматної піни та ретельно очищає шкіру, залишаючи її свіжою і зволоженою протягом всього дня.

Активні компонети засобу:
Пантенол – живить, пом’якшує і глибоко зволожує шкіру. Утворює захисну плівку, що допомагає утримувати вологу, перешкоджає її випаровуванню, сприяє регенерації та відновленню шкіри.

Мигдальна олія глибоко живить, допомагає утримувати вологу в шкірі, захищаючи від сухості і зневоднення. Покращує пружність на еластичність шкіри.

Олія авокадо є відмінним джерелом жирних кислот, що відновлюють шкіру, включаючи омега-3 ліноленову кислоту, омега-6 лінолеву кислоту, олеїнову кислоту і бета-ситостерол. Усуває лущення, подразнення та відчуття стягнутості. Пом’якшує та відновлює шкіру.

Гель для душу Bilou Tropical Kiwi Shower Gel добре піниться, ефективно очищує та підходить для всіх типів шкіри. Лінійка засобів для догляду за волоссям і тілом від німецького косметичного бренду Bilou точно не залишить нікого байдужим! Яскравий дизайн флаконів та приємні соковиті аромати, що довго тримаються на шкірі та дарують позитивні емоції протягом всього дня.

Особливості застосування:
Невелику кількість гелю для душу нанесіть на вологу шкіру, або на губку, помасажуйте до утворення піни, змийте водою.

Об’єм — 200 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче
Продавець
mariemesie
mariemesie
Супер-продавець
Кривий Ріг
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари