Всі категорії
Додати товар

Пінка для душу bilou fizzy berry shower foam шипучі ягоди 200 мл

300 грн
Опис

Доброго дня, Вас вітає команда Шалених Бджілок. Ми трудимось, щоб знайти для Вас найапетитніше пропозиції, найвигідніші ціни на товари світових брендів. З нами ви точно зекономите свій час і гроші. Всі товари на нашому сайті, 100% оригінал. Сегмент широкий косметика, вітаміни, іграшки, одяг і безліч іншого. Також надаємо послуги баʼєра під замовлення, для цього маємо групу в вайбері. Відписуємо і відправляємо оперативно. Зацікавив товар пишіть, з радістю проконсультуємо. Велике прохання перед купівлею уточнити наявність товару та доставку,щоб уникнути непорозумінь через те що товар проданий,дякую за увагу.

Пінка для душу Bilou Fizzy Berry Shower Foam Шипучі ягоди 200 мл
Опис
Після важкого дня хочеться порадувати себе чимось приємним. Замість привабливого тістечка, яке псує фігуру, краще розслабитися у ванній з пінкою для душу Fizzy Berry від бренду Bilou. Її апетитний аромат свіжих ягід з ноткою лимона освіжить тіло та подарує насолоду для душі.

Кремоподібна піна ніжно лягає на шкіру, роблячи її м'якою та бархатистою. Пінка відмінно очищає тіло від бруду, жиру та усуває запах поту. Після душу тіло пахне спокусливим ароматом весь день або всю ніч. 

Переваги пінки для душу Fizzy Berry від Bilou:

Делікатно очищає суху та чутливу шкіру
Інтенсивно зволожує та живить, завдяки алое вера, оліям авокадо та солодкого мигдалю
100% веганський продукт
Не містить парабенів, силіконів та інших шкідливих компонентів.
Характеристики
Об'єм
200 мл
Категорія
Для жінок
Країна-виробник
Німеччина
Вид
Мус
Аромат
Фруктовий

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари