Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір bilou caramel macaron

560 грн
Опис

Подарунковий набір Bilou Caramel Macaron включає 4 засоби для догляду за волоссям і тілом, продукти поміщені в брендовану косметичку. Набір від популярного бренду стане чудовим подарунком до будь-якого свята.

Всі продукти в наборі мають солодкий аромат свіжого карамельного тістечка макарон з нотками кориці.

Шампунь (100 мл) - не містить силікону та спирту, м'яко очищає волосся, забезпечує волоссю додатковий об'єм, блиск та шовковистість. Шампунь підвищує здатність волосся утримувати вологу, перешкоджаючи сухості та ламкості. Активні компоненти: пантенол, екстракт ягід годжі, екстракт бамбука, олія макадамії.

Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологе волосся, ретельно помасажуйте шкіру голови і змийте великою кількістю води.

Кондиціонер (100 мл) - підходить для всіх типів волосся і значно покращує його стан: полегшує розчісування, забезпечує живлення та зволоження по всій довжині, надає м'якість, гладкість та блиск, захищає від пошкоджень та перепадів температур, попереджає сухість та ламкість. Активні компоненти: пантенол, екстракт ягід годжі, екстракт бамбука, олія макадамії.

Спосіб застосування: після застосування шампуню нанесіть кондиціонер по всій довжині волосся, уникаючи коріння, потримайте кілька хвилин і змийте великою кількістю води.

Спрей для волосся (50 мл) - забезпечує інтенсивне відновлення пошкодженого та тьмяного волосся. Засіб миттєво розгладжує локони, надає блиску, полегшує розчісування, захищає від негативного впливу навколишнього середовища, запобігає сплутуванню, наповнює волосся силою, надає еластичність, запобігає ламкості та появі посічених кінчиків. Активні компоненти: пантенол, екстракт ягід годжі, екстракт бамбука, олія макадамії.

Спосіб застосування: перед використанням збовтайте флакон, розпиліть невелику кількість засобу не вологе волосся по всій довжині, уникаючи коріння, і рівномірно розподіліть. Не змивати.

Пінка для душу (50 мл) – засіб з ніжною повітряною текстурою делікатно очищає шкіру, зволожує, видаляє будь-які забруднення та залишає на шкірі унікальний аромат.

Спосіб застосування: добре струсіть балон, тримаючи вертикально видавіть піну в руки, нанесіть на вологу шкіру, м'яко помасажуйте і змийте водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?