Всі категорії
Додати товар

Парфумований гель для душу chanel coco mademoiselle exclusive euro 250 мл

280 грн
Опис

Парфумований гель Coco Mademoisselle — це справжнє втілення жіночої чуттєвості, ніжності та таємниці. Частинка французького шику й елегантності Chanel у кожному дотику. Гель став продовженням легендарної лінійки Coco, яка подарувала жінкам у всьому світі незабутні емоції й враження. Цей ароматний засіб — це чудова квітково-східна композиція, яка дарує своїй власниці безліч можливостей, щоб бути в центрі уваги.

Особливості та склад
Вирушаючи на побачення, у клуб, на роботу або на ділову зустріч, хочемо мати бездоганний вигляд. У цьому допоможе новий гель для душу Шанель Коко Мадмуазель. Він не тільки чудово очищає шкіру та робить її м'якою, але й залишає на ній легкий аромат, який супроводжуватиме головною героїню весь день. Продукт створений на основі унікальної формули, яка містить натуральні компоненти. Це дає змогу йому не сушити шкіру, а навпаки — зволожувати її.

Ноти: Апельсин, Мандарин, Бергамот, Флердоранж, Жасмин, Іланг-іланг, Мімоза, Турецька троянда, Білий мускус, Боби тонка, Ваніль, Ветивер, Пачулі.

Перше, що відчувається в композиції — це свіжість цитрусів, яка не тільки тішить, а й створює атмосферу свята. Це не просто косметичний засіб, а повноцінний парфум, оскільки в ньому є ноти «родзинки». Ветивер додає таємничості та загадковості, роблячи його витонченішим. Далі запах розкривається поступово, плавно переходячи на акорди ванілі, бобів тонка й, нарешті, завершуючись шлейфом із мускусу, ветиверу та пачулів, який ідеально підкреслює всю мелодію.

Завдяки густій консистенції витрачається економно. Водночас не залишає слідів на одязі та липкого шару на тілі. Основні компоненти:

Олія кокоса.
Екстракт листя алое вера.
Пантенол.
Витамин е.
Ментол.
Гліцерин.
Алантоїн.
Евкаліптова олія.
Лимонна олія.

Продукт націлений на парфумування тіла та волосся, для догляду за шкірою. Гель для душу робить покрив м'яким і ніжним, водночас не пересушує його. Засіб має дуже приємний аромат, який тримається на шкірі до 8 годин, а на волоссі — до доби. Зволожує, живить і захищає клітини від втрати вологи. Чудово піниться. Має легкий ненав'язливий аромат. Підходить для щоденного використання.
Коко Мадемуазель створений для молодих жінок, які люблять насолоджуватися життям і експериментувати. Роблячи свій вибір на користь цього парфумованого гелю, пам'ятайте, що аромат Chanel Coco Mademouielle насамперед приваблює своєю оригінальністю. Він є поєднанням найкращих компонентів, які лише підсилюють один одного, створюючи неповторний флер, що запам'ятовується.

В асортименті більше 130 ароматів - переглянути весь асортимент

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Зволоження