Всі категорії
Додати товар

Гель для душу "спа терапія" my comfort, 400 мл

129 грн
Опис

Відкрийте особливі відчуття разом із гелем для душу My Comfort! Його формула містить сік алое вера, олію жожоба та гліцерин, завдяки чому забезпечує посилений живильний й зволожуючий догляд за вашою шкірою. А неперевершений аромат подарує моменти справжньої насолоди під час кожного прийняття душу. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання нанести необхідну кількість гелю для душу на шкіру або на губку, спінити на тілі масажними рухами, після чого змити теплою водою.

Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, лауретсульфат натрію, кокамідопропілбетаїн, гліцерин, хлорид натрію, кокамід ДЕА, коко-глюкозид, гліцерил олеат, поліквартерніум-7, віддушка, олія жожоба, сік листя алое вера, триетиленгліколь, бензиловий спирт, пропіленгліколь, нітрат магнію, хлорид магнію, метилхлорізотіазолінон, метилізотіазолінон, тетранатрію ЕДТА, лимонна кислота.
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 400мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення

Схожі товари