Всі категорії
Додати товар

Гель для душу з керамідами з ароматом дитячої присипки masil 7 ceramide perfume shower...

20 грн -15% 17 грн
Опис

Код 2502

Поживний парфумований гель для душу з керамідами діє в 3 напрямках: очищує шкіру від забруднень, живить і дарує приголомшливий аромат дитячої присипки. Засіб запобігає сухості та лущенню після миття, пом'якшує та відновлює.
Густа гелева текстура відмінно розподіляється, м'яко обволікаючи шкіру і змиваючи всі забруднення, пил, надлишки шкірного жиру та ороговілі частинки, залишаючи відчуття свіжості та зволоженості. Продукт навіть після ухвалення душу залишає на шкірі тонкий аромат.
Кераміди, схожі з ліпідами епідермісу, зміцнюють захисний гідроліпідний шар, усувають лущення та сухість, запобігають втраті вологи та знижують чутливість до зовнішніх подразників.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ:
Бетаїн - активно зволожує, має кондиціонуючу дію, знімає подразнення шкіри, знижує руйнівну дію поверхнево-активних речовин, сприяє збільшенню їх в обсязі та стабілізує піну, підсилює кондиціональну дію інших компонентів і сам є непоганим кондиціонером, надає поверхневий вплив на шкіру. вигляд.

Екстракт центели - має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має судинозміцнювальну дію та зменшує купероз. Підвищує пружність та еластичність шкіри, насичує клітини дерми вологою.

Екстракт опунції - має зволожуючі властивості, заспокоює шкіру та допомагає зміцненню її природної функції захисного бар'єру. Сприяє омолодження шкіри, розгладжує зморшки.

Екстракт портулаку - має сильні протизапальні, заспокійливі та захисні властивості. Освіжає тон шкіри, наповнює її енергією підтримки молодості, надає гарний колір, усуває пігментацію, служить профілактикою фотостаріння.

Екстракт софори - має антивікові, антимікробні, антиоксидантні, зволожуючі, захисні та заспокійливі шкіру властивості. Він також діє як підсилювач глутатіону. При систематичному використанні запобігає виснаженню шкірних покривів, викликаних окислювальним стресом.

Екстракт солодки - надає протизапальну, загоювальну та відбілюючу дію. Має регенеруючу дію, допомагає зменшити ознаки подразнення та набряклості, заспокоює шкіру та стимулює синтез колагену. Спрямований на боротьбу із надмірною пігментацією.

Екстракт зізіфусу – збагачує шкіру необхідними вітамінами, мікроелементами та органічними кислотами. Сприяє оновленню клітин та відновленню захисних властивостей шкіри.

Гліцерин - добре притягує вологу і зберігає її в тканинах, позитивно впливає на метаболічні процеси, стимулює обмін речовин, створює бар'єр для мікробів, не дозволяє їм проникати в глибокі шари дерми, ліквідує висипання на шкірі, а також омолоджує.

Кераміди - сприяють оновленню шкіри, покращують захисні та бар'єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення, мають омолоджуючий потенціал. Підвищують захисні функції епідермісу, запобігають втраті вологи та допомагають відновити шкіру. Позбавляють сухості, лущення.

Оливкова олія - відмінний антиоксидант, воно багате на вітаміни Е і А, що продовжують молодість шкіри, її пружність і еластичність, а також мононенасиченими жирами, що уповільнюють формування зморшок. Містить сквален, завдяки якому забезпечується зволоження шкіри.

Оливкова олія пом'якшує шкіру і перешкоджає її лущенню, має ранозагоювальні та дезінфікуючі властивості.

ЗАСТОСУВАННЯ:
Нанесіть гель на мочалку і спіньте, прийміть душ, змийте залишки засобу теплою водою.
8 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 8мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення