Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Гель для душу "малина" thalia, 400 мл

199 грн
Опис

220205

Ароматний гель для душу THALIA запрошує вас поринути в чудову атмосферу острова та насолодитися енергією природи! Він забезпечує тривале відчуття чистоти завдяки своєму солоденькому аромату та зволожуючій формулі. Екстракт малини у складі гелю прекрасно омолоджує й живить шкіру, дарує їй сяючий та гладенький вигляд. Особлива формула продукту доповнена двома омолоджуючими компонентами: вітаміном Е, який інтенсивно зволожує шкіру та уповільнює її старіння, і пантенолом, що регулює обмінні процеси та пришвидшує синтез власного колагену. Не містить парабенів і шкідливих для здоров'я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання вичавити достатню кількість гелю на мочалку, спінити та нанести на вологе тіло. Змити великою кількістю води.

Застереження
Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, лауретсульфат натрію, кокамід ДЕА, кокамідопропілбетаїн, хлорид натрію, віддушка, гліцерин, пантенол, екстракт плодів малини звичайної, алантоїн, тетранатрію ЕДТА, токоферил ацетат, поліуретан-80, ПЕГ-9, бензиловий спирт, тридецет-10, пропіленгліколь, лимонна кислота, нітрат магнію, феноксіетанол, метилхлороізотіазолінон, метилізотіазолінон, хлорид магнію, йодопропініл бутилкарбамат, етилгексилгліцерин, бензилбензоат.
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 400мл
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари