Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Органічний гель для душу лаванда

100 грн
Опис

Гель для душу «Лаванда»

Коли ви чуєте слово “лаванда”, то у пам’яті, мабуть, виринає образ неймовірно красивих французьких полів, забарвлених у насичений фіолетовий колір. Свіжий і приємний запах лаванди – це один з найбільш заспокійливих запахів у світі, він володіє стимулюючим і в той же час розслаблюючим ароматом. Однак ефірну олію цієї рослини використовують у створенні натуральних косметичних засобів не лише через її чарівні пахощі, але й через її корисні властивості, які вже не одну тисячу років користуються успіхом у виготовленні продукції для догляду за тілом, обличчям та волоссям.

Натуральний гель для душу з ефірними оліями лаванди, розмарину та іланг-ілангу прекрасно доповнить колекцію Ваших засобів догляду за тілом. Ефірна олія її лаванди має бактерицидну та регенеруюча властивість, нормалізує кровопотік і покращує відновлення клітин дерми, також вона є потужним антисептиком. Ефірна олія розмарину уповільнює процеси старіння шкіри, розслабляє шкіру і дозволяє клітинам добре зволожуватись. Ефірній олії іланг-ілангу властиві звуження пор, зняття запалення, вона нормалізовує вироблення шкірного сала, пом'якшує та зволожує шкіру,уповільнюючи старіння.

Замість ароматизаторів використовуються натуральні ефірні олії, активні речовини яких глибоко проникають у шкіру, сприяють нормалізації роботи залоз внутрішньої секреції. Шкіра стає ніжною і пружною.

Гель усуває лущення та почервоніння шкіри, підтримує водний баланс. При регулярному застосуванні шкіра стане чистою та сяючою.

Рекомендовано для всіх типів шкіри.

Протипоказання: індивідуальне несприйняття компонентів.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Вид: Гель для душа

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для жінок