Всі категорії
Додати товар

Натуральні гігієнічні прокладки нічні it's me organic cotton sanitary pads-overnight 8 шт

У подарунок
Опис

It's Me — компанія з виробництва органічних гігієнічних жіночих прокладок з екологічно чистої, невибіленої 100% бавовни. Гігієнічні прокладки є сертифікованим біопродуктом зі 100% БІОбавовни. Також жіночі гігієнічні прокладки зроблені тільки з натуральних матеріалів, а отже, не містять хлору, парфумерних олій, пластику та інших домішок.

Не містять хлору: Діоксин є серйозною проблемою для довкілля, забруднюючи повітря, воду, ґрунт і залишаючись назавжди в наших жирових клітинах. Забруднення відбувається в процесі різних промислових процесів, включно з обприскуванням пестицидами та вибілюванням хлором під час виробництва паперових серветок, гігієнічних прокладок і тампонів.

З БІО-бавовна: Пестициди широко застосовуються у світі, але небезпечні для людини та довкілля. Вибираючи БІО, ми знижуємо ризик забруднення природи та небажаного контакту з діоксидом.

З натуральних матеріалів: Жінки, які страждають на шкірну алергію, вагінальні подразнення, удари, свербіж можуть відчувати посилення симптомів під час менструації. У разі використання засобів гігієни компанії It's Me можна уникнути контакту із синтетикою й хімікатами, що містяться у звичайних прокладках. Більшість відразу відчуває полегшення, позаяк гігієнічні прокладки It's Me зроблені зі 100% бавовни без відбілювача хлором і не містять штучної віскози, пластику, ПАР (поверхно-активна речовина), різних сполучних речовин, смоли та ефірні олії. На відміну від звичайних марок, прокладки It's Me не містять поліакрилових абсорбентів і пластику, які, стикаючись зі шкірою, можуть спричинити подразнення.

Гігієнічні прокладки It's Me мають сертифікати Organic 100, Taxas Organic Cotton, USDA Organic, ISO9001, ISO14001.

Гігієнічні прокладки з крильцями It’s Me Overnight мають величезну кількість переваг: вони тонкі та абсолютно непомітні. Зручна форма підходить для білизни будь-якого типу, вони не будуть помітні під одягом. Прокладки мають подвійний абсорбувальний шар із натуральної бавовни, що гарантує брак подразнення, гарне вбирання й усунення неприємних запахів.

Прокладки зроблені з органічної бавовни, яка абсолютно не подразнює навіть гіперчутливу шкіру. Вони дуже м'які та ніжні. Прокладки не викликають подразнень та алергічних реакцій, захищають шкіру від тертя й надають заспокійливу дію.

Переваги It’s Me Overnight:

-《повітропроникний》верхній шар з органічної бавовни з Техасу

— подвійний абсорбувальний шар

— розширена задня частина

— нижній шар із натуральних компонентів

Спосіб застосування: дістаньте прокладку та прикріпіть клейкою стороною до нижньої білизни.

Кількість: 34 см х 8 шт

Поглинання: 5 крапель

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?