Всі категорії
Додати товар

Мило кускове з манго, 142 г

265 грн -2% 260 грн
Опис

Nubian Heritage, Мило в куску з манго, 142 г

Мило з олією тропічного манго від Nubian Heritage — це ультразволожувальний, не подразнюючий засіб, що поєднується з багатими, живильними оліями какао та ши, - забезпечує зволоження для пружної, здорової на вигляд шкіри.

Складний початок

Nubian Heritage — витвір двох нью-йоркських вуличних торговців. У 1992 р. безробітні випускники коледжу Річ і Ньєма обрали своєю справою виробництво натуральних продуктів класу люкс за традиційними африканськими рецептами з органічних інгредієнтів, придбаних за принципами справедливої торгівлі. Сьогодні Nubian Heritage пропонує сотні продуктів, що надихаються давніми філософіями зцілення з усього світу й виготовляються за традиційними рецептами. Хоча продукція Nubian Heritage більше не виготовляється у ваннах, інші складові процесу мало змінилися: компанія, як і раніше, виробляє власну продукцію, усе ще використовує органічні інгредієнти, придбані за принципами справедливої торгівлі, і надалі вкладає кошти в торгівлю в спільнотах та громадах.

Спадщина

Корінне населення тропічних лісів здавна використовували олію манго, щоб зволожувати шкіру та створювати захисний зволожувальний бар'єр від несприятливих факторів навколишнього середовища. Кісточки плодів манго, яке вперше було вирощене на Індійському субконтиненті й у Східній Азії більше 4000 років тому, шануються за їх зволожувальні властивості. Олія манго, насичена вітаміном Е, каротиноїдами й антиоксидантами, забезпечує зволоження, еластичність і омолодження, роблячи шкіру більш пружною та здоровою.

Інші інгредієнти

Пальмітат натрію, пальмовий кернелат натрію, вода, гліцерин, ароматизатор (парфумерна композиція), олія ши (Butyrospermum parkii)*♥, глюконат натрію, пальмова кислота, хлорид натрію, цедра апельсина (Citrus aurantium dulcis), пальмоядрова кислота, борошно з ядер органічної кукурудзи (Zea mays), мед із аскорбіновою кислотою, олія з насіння манго (Mangifera indica), олія з насіння какао (Theobroma cacao)*, діоксид титану (CI 77891), оксиди заліза (CI 77492), оксиди заліза (CI 77499).

* Сертифікований органічний інгредієнт.

♥ Інгредієнти, придбані на основі принципів справедливої ​​торгівлі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була