Всі категорії
Додати товар

Скраб для тіла rituals,the ritual of jing body scrub

930 грн
Опис

Натхненний давньокитайською концепцією цзин, що уособлює спокій, тишу та умиротворення, The Ritual of Jing допомагає вам знайти свій шлях до внутрішнього світу та розвинути мистецтво спокою та умиротворення. Серія допомагає досягти глибокого розслаблення, має свіжий аромат лотоса та зизифусу (китайського фініка)
Подаруйте собі найбільш розслаблювальний пілінг із цим новим скрабом для тіла від The Ritual of Jing. Цей сольовий скраб на 93% натурального походження містить магній і багату суміш олій для ретельного видалення змертвілих клітин і зволоження шкіри. Магній добре відомий своїми антистресовими властивостями та допомагає підтримувати баланс шкіри та підтримувати її в гарному фізичному стані. Сольовий скраб стимулює оновлення клітин шкіри, допомагає вирівняти тон шкіри та дає кремам і оліям, нанесеним після неї, глибше проникнути в шкіру.
Помасажуйте шкіру круговими рухами та вдихніть розслаблювальний аромат священного лотоса та мармеладу.
Цей скраб на 93% складається з інгредієнтів натурального походження, ретельно підібраних для оптимального догляду за шкірою. Решта 7% — це чисті й свідомі лабораторні інгредієнти, які підтримують цілісність і безпеку наших складів.
Величезний асортимент косметики Rituals за вигідними цінами ви зможете знайти на своїй сторінці на Шафі, https://shafa.ua/member/rituals_polly згорнути

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари