Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір 3 в 1 the ritual of karma rituals

910 грн
Опис

Набір The Ritual of Karma Rituals — це унікальний набір для ароматних ритуалів краси, що складається з трьох засобів для догляду за шкірою тіла. Професійні доглядові засоби насичують шкіру корисними натуральними компонентами і залишають чарівний шлейф солодкого водяного лотоса. Гель для душу — перший етап догляду за шкірою тіла. Якісне очищення є запорукою хорошої якості та доглянутого зовнішнього вигляду шкіри. Гель The Ritual — це густа текстура, яка при контакті з водою набуває текстури пінки, зручної для нанесення та розподілу. Склад пінки заснований на екстракті білого чаю, який знімає запалення та почервоніння і має загоювальну та заспокійливу дію.

Скраб на основі рожевої солі розслаблює та тонізує шкірний покрив, розгладжує рельєф та вирівнює колір шкіри. Абразивні частинки м'яко відлущують омертвілий епідерміс, покращують кровообіг та лімфодренаж. Застосування скрабу робить поверхню шкіри гладкою та ніжною, надає їй тонусу та щільності. Крем для тіла закріплює та посилює ефект очищуючих засобів. Оптимальна текстура легко розподіляється на поверхні шкіри і моментально вбирається, не залишаючи жирної липкої плівки. Крем надає шкірі бархатистості та сяйва, залишаючи в'язкий і терпкий аромат лотоса з характерними коричневими нотками. Кожен продукт має особливі властивості, що сприятливо впливають на шкірний покрив, і в тандемі забезпечують комплексний догляд та ароматерапію для тіла та душі.

У складі набору: Гель-піна The Ritual of Karma Rituals 50 мл, скраб для тіла The Ritual of Karma Rituals 125 мл, крем для тіла The Ritual of Karma Rituals 70 мл.

Переваги набору The Ritual of Karma Rituals:

Скраб з рожевої солі ретельно очищає і відлущує ороговілі клітини
Підтягує шкіру та підвищує тонус
Вирівнює рельєф шкіри та надає їй здорового кольору
Гель для душу приймає консистенцію пінки для зручного та економного застосування
М'яке очищення без відчуття сухості та лущення
Загоює мікропошкодження та сприяє регенерації шкірного покриву
Надає шкірі еластичність та щільність
Містить натуральні компоненти
Не порушує водний баланс, утримуючи вологу всередині клітин
Пом'якшує та розгладжує поверхню шкіри
Кожен засіб залишає солодкий та терпкий аромат лотоса з нотками кориці
Підходить для будь-якого типу шкіри
Спосіб застосування: Гель-пінку розподілити по вологій шкірі, спінити та змити. Скраб нанести на шкіру масажними рухами та змити. На чисту суху шкіру крем нанести до повного вбирання.

Склади засобів:

Скраб для тіла The Ritual of Karma Rituals: Sucrose, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Myristate, Carthamus Tinctorius Hybrid Oil, Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum/Fragrance, Argania Spinosa Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Camelia Sinensis Extract, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Hexyl

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари