Всі категорії
Додати товар

Сраб для моєї шкіри голови "miss pavlova" 150 мл

340 грн
Опис

Сраб для моєї шкіри голови "Miss Pavlova" 150 мл.

Ви, безсумнівно, знаєте про дивовижну функцію скрабу, який ретельно очищає шкіру голови та видаляє омертвілі клітини з неї. Але чи знали ви, що він також поліпшує кровообіг та розбуджує сплячі цибулини волосся? Тепер ви знаєте!

Скраб має основну функцію - очищення і знежирення, але він також допомагає запобігати ряду дерматологічних проблем, таких як лупа, свербіж, випадіння волосся, подразнення і порушення мікроциркуляції. Цей процес очищення сприяє кращому проникненню корисних компонентів, які містяться в масках, ампулах або волоссяних оліях, які, до речі, також доступні в нашому асортименті.

Спосіб застосування: нанесіть скраб на вологе волосся в кореневій зоні. Легкими рухами кінчиків пальців помасажуйте шкіру голови, поступово розтираючи скраб. Ретельно змийте великою кількістю води та шампунем.

Бажана послідовність: Скраб-шампунь-маска-cироватка від випадіння та для росту волосся

Застосування для чутливої шкіри голови можливо, але з обережністю через наявність скрабують частинок у складі.

Склад: aqua, aqvacocamidopropyl betaine, sodium cocoyl isethionate, apricot brush scrub, CO2 chamomile extract, CO2 green tea extract, aloe vera, hydrolyzed keratin oil-soluble, hydrolyzed wheat protein, menthol, vitamin E, de-panthol, allantoin, piroctone olamine, ethereal oil of melissa, ethereal oil,phenoxyethanol

Об'єм: 150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна Органічна

Схожі товари