Всі категорії
Додати товар

Скраб для тіла fluff sweet candy body scrub, 160 мл

195 грн
Опис

Пілінг для тіла Fluff - це косметичний засіб, який дозволить Вам ефективно доглядати за шкірою. Пілінги або скраби - це важлива частина догляду за тілом, тому їх варто додати до ритуалу свого догляду. Пілінги для шкіри Fluff мають приємні, оригінальні аромати, які зроблять кожне прийняття душу чи ванни ще приємнішим. Оберіть будь-який пілінг Fluff і переконайтеся, наскільки приємним може бути догляд!

Пілінг для тіла Sweet Candy від Fluff дбайливо очищає шкіру, видаляючи з її поверхні всілякі забруднення та надовго освіжаючи. Крім того, косметичний засіб ідеально відлущує мертвий епідерміс, залишаючи шкіру надзвичайно гладкою. Пілінг для тіла Sweet Candy від Fluff має формулу, що містить справжнє багатство активних інгредієнтів, які підтримують ефект догляду від косметичного засобу.

Пілінг для тіла Fluff Sweet Candy містить гліцерин і сорбіт, які разом допомагають підтримувати належне зволоження шкіри, пом'якшують і захищають її від втрати вологи. Соняшникова олія та вітамін Е, що містяться в продукті, прискорюють регенерацію шкіри та покращують її пружність. Пілінг має приємний аромат солодких цукерок, який робить його використання більш приємним.
Спосіб використання: Нанесіть пілінг на вологу шкіру і масажуйте, доки цукор не розчиниться, потім змийте водою

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?