Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Натуральний скраб для тіла з сіллю і маслом насіння лимона sersanlove lemon fresh bath...

230 грн
Опис

Натуральний скраб для тіла з сіллю і маслом насіння лимона Sersanlove Lemon Fresh Bath Salt, 500г Натуральний скраб для тіла з сіллю і маслом насіння лимона Sersanlove Lemon Fresh Bath Salt призначений для ефективного очищення шкіри від відмерлих клітин. Під час скрабування епідерміс отримує поштовх до оновлення, в тканинах поліпшується кисневий обмін, стимулюються микроциркуляционные процеси. Частинки морської солі виконують роль делікатного абразиву, м'яко обробляють шкіру, не дратуючи її, і не викликаючи почервоніння. Приємний запах підніме настрій і перетворить процедуру в насолоду.
Основні інгредієнти:

Морська сіль - сприяє поліпшенню обміну речовин, ущільненню шкіри та її розгладжуванню, має протизапальну та антимікробну дію, очищує, освіжає та зволожує шкіру.
Олія насіння лимона - допомагає швидко відновити шкірний покрив: загоює ранки і тріщини, бореться з висипаннями, пом'якшує огрубілі ділянки, ефективно освітлює, вирівнює тон, ефективно захищає шкіру від пошкоджень ультрафіолетовим випромінюванням, ініціює вироблення власного колагену.

Спосіб застосування:

Нанесіть достатньо скрабу на вологу шкіру. Кругові рухи масажують шкіру протягом 1-2 хвилин. Змийте водою. Використовуйте до двох разів на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize