Всі категорії
Додати товар

Крем-пілінг для тіла регенерація white mandarin spa collection

233 грн -10% 210 грн
Опис

Переваги:
1. Лагідний пілінг, який запобігає гіперемії та неприємним відчуттям.
2. Кремова основа з натуральних олій.
3. Всі додаткові інгредієнти (емульгатори, консерванти) виготовлені з натуральних з’єднань, мають сертифікат Ecocert.

Аромат: легкий аромат, щось м'ятно-ялинкове нагадує, але це не прям хвойний аромат, а ледь помітні нотки.

Склад дивитися в галереї фото.
*Сертифікат Ecocert

Усі компоненти складу багаті білками, ненасиченими жирними кислотами та вітаміном Е, які є стимуляторами процесів регенерації та оновлення шкіри.

Скраб мигдалю – призначений для лагідного пілінгу. Добре переноситься навіть чутливою шкірою. За допомогою мигдальної кислоти скраб усуває ороговілі частинки епідермісу, гіперпігментацію, активізує кровообіг і регенераційні процеси. Кислота знижує жирність шкіри та діє як антисептик, знімаючи запалення.

Солод житній – це подрібнені пророслі зерна жита, які є джерелом фітінової кислоти. З’єднання чудово відлущує ороговілі лусочки шкіри. Зерна жита багаті на компоненти, необхідні для утворення нових клітин: увесь набір амінокислот, регуляторні пептиди, жирні кислоти омега, мінерали, вітаміни Е, В, РР, А, С, Н, F. Нікотинова кислота (РР) й ненасичені кислоти очищують дрібні судини й капіляри від закупорки. Це призводить до виведення продуктів розпаду та якісного живлення дерми. Регуляторні пептиди й токоферол стимулюють синтез колагену та еластину, що підтягують шкіру й усувають в’ялість. Біотин (Н) є важливим компонентом у ліпідному обміні. Він сприяє зменшенню жирових відкладень і регулює клітинний поділ. Під впливом солоду шкіра оновлюється, омолоджується та набуває пружності.

Олію таману отримують із горіхів олександрійського лавру. Продукт стимулює рух крові та лімфи, запускає процеси оновлення на клітинному рівні завдяки високому вмісту жирних кислот і антиоксидантів. Зникає набряклість і в’ялість, натомість з’являється еластичність. Протизапальна речовина калофілоїд і природний антибіотик лактон усувають подразнення, біль, очищують пори, лікують вугровий висип.

Олію сезаму виготовляють із насіння кунжуту. Вона дає ліфтинг-ефект, підтягуючи та розгладжуючи шкіру, повертаючи їй пружність. Це відбувається завдяки протеїнам і жирним кислотам. Антиоксидант сезамол захищає клітини від пошкоджень і передчасного старіння.

Спосіб застосування:
Нанести на вологу шкіру масажними рухами. Змити великою кількістю води без використання миючих засобів. Пілінг чудово поєднується з іншими продуктами SPA-серії. При комплексному підході шкіра омолоджується, тонізується, отримує рівну текстуру та приємний колір, а також зникають прояви целюліту.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Натуральна
Продавець
airin.bags
Airinbags
Супер-продавець
Одеса
77% виконаних замовлень
Була