Всі категорії
Додати товар

Скраб для тіла rituals the ritual of jing relaxing body scrub

580 грн -9% 530 грн
Опис

Оригінал. Без пакування, не відкривався
Об'єм 125 г

Скраб — це продукт № 1 для підготовлення тіла до літа. Він допоможе повернути шкірі тонус, зробити її підтягнутою, а також позбавити вас целюліту. Крім того, ексфоліант підготує тіло до нанесення автозасмаги і зробить її рівномірною.
Цей продукт діє на основі бамбука, який забезпечує пілінг, збагачує клітини епідермісу корисними вітамінами і мікроелементами, а також дарує глибоке очищення. Вже після першого використання ви зможете повернути шкірі еластичність, а за регулярного використання позбавитеся від розтяжок, складочок та заломів.
Особливості The Ritual of Jing Body Scrub бренда Rituals: - відлущує ороговілі часточки шкіри і сприяє оновленню шкірного покриву; - активізує кровообіг та лімфотік; - стимулює вироблення колагену й еластину, а також прискорює регенерацію клітин і тканин; - формула збагачена ультратонкими частинками бамбука; - не залишає на шкірі масного чи липкого шару; - надає еластичність і допомагає позбутися «апельсинової кірки»; - забезпечує живлення та зволоження шкірного покриву; - діє делікатно і підійде для всіх типів шкіри; - має приємний аромат, який надає відчуття свіжості та чистоти; - абсорбує надлишки себуму й інші забруднення.

Спосіб застосування
Наносити легкими масажними рухами на вологу шкіру, ретельно змити пронеодмінною водою, використовувати 1–2 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 125мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове