Всі категорії
Додати товар

Скраб для тіла шоколад top beauty, 250 мл (00151)

130 грн
Опис

Доглядати за шкірою, боротися з в'ялістю і целюлітом відмінно допомагає шоколадний скраб з кокосовою олією для обличчя і тіла. Це приємна і ефективна процедура для очищення шкіри від відмерлих клітин, живлення та насичення корисними речовинами. Скраб містить всі необхідні компоненти для живлення і зволоження Вашої шкіри.До складу скрабу входить кокосова стружка,яка виступає м'яким абразивом,здійснює масажний ефект,поліпшує кровообіг.

Він ефективно очищає шкіру, відлущує ороговілі клітини, оновлює верхній шар епідермісу і вирівнює тон особи,шліфує, полірує шкіру. Скраб має неймовірно приємний аромат,який гарантовано підніме Вам настрій під час процедури.

Переваги використання

М'яке очищення. Скраб допомагає швидко видалити всі види забруднень, розчинити зайвий жир на поверхні шкіри, вивести шлаки і токсини. Він контролює роботу сальних залоз, стягує розширені пори і надає шкірі матовий відтінок.
Оздоровлення. Скраб активізує обмін речовин, покращує мікроциркуляцію, відновлює клітини і омолоджує шкіру. Він захищає від сухості, лущення, свербіння і негативних зовнішніх впливів.
Безпека. Скраб м'яко впливає на шкіру, не дряпаючи і не пошкоджуючи її. Він містить тільки натуральні і перевірені компоненти, тому є абсолютно безпечним і підходить для будь-якого типу шкіри.
Скраб рекомендується використовувати 1-2 рази в тиждень, для підтримки ідеального стану вашої шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 250мл
Продавець
faberlic_uk
Cosmetic World
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
85% виконаних замовлень
Був

Схожі товари