Всі категорії
Додати товар

Цукровий скраб для тіла "кокос" thalia, 300 г

349 грн
Опис

220812

Варто лише доторкнутись до фактури цукрового скрабу від THALIA, щоб закохатись навічно! Злегка пориста, виключно м’яка й еластична, вона відкриє вам дуже цікаві сенсорні відчуття. Екстракт кокоса у складі продукту подарує вашій шкірі м’яке очищення та спокусливий тропічний аромат. Кокосовий екстракт благотворно діє на шкіру, відчутно підвищуючи її тонус і пружність. Дорогоцінні олії соняшнику, мигдалю та аргани у формулі пілінгу глибоко живлять вашу шкіру, а вітамін Е інтенсивно зволожує її та уповільнює процеси старіння. Скраб містить лагідні цукринки, які відмінно очистять шкіру від омертвілих клітин і бруду, оновлять та відполірують її до блиску! Не містить парабенів і шкідливих для здоров'я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання нанести достатню кількість скрабу на вологу шкіру, масажуючи її круговими рухами. Змити великою кількістю води. Для досягнення особливих результатів рекомендовано використовувати 2-3 рази на тиждень.

Застереження
Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Хлорид натрію, гліцерин, сахароза, вода, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, децил глюкозид, віддушка, феноксиетанол, олія соняшнику, олія солодкого мигдалю, олія аргани, токоферил ацетат, ксантанова камедь, пропіленгліколь, етилгексилгліцерин, екстракт кокосового горіха.
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Зволоження

Схожі товари