Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Зволожуючий гідрофільний скраб для тіла “кава з мигдалем”

170 грн
Опис

💟Склад: мелена кава, мелений мигдальний горіх, масло ши, масло кокоса, олія виноградних кісточок, рослинний емульгатор, ефірні масла апельсину та жасмину, вітамін Є.
💟Кава - визнана в косметології як омолоджуючий продукт. Вона має скрабуючі властивості і одночасно володіє ліфтінговим ефектом. В її складі багато компонентів, які допомагають оздоровити і омолодити шкіру. Цей продукт тонізує, пригальмовує процеси старіння шкіри і усуває дрібні недоліки.
💟Мелений мигдальний горіх м'яко впливає на шкіру, не викликає роздратування, не травмує. Тонізує і підтягує шкіру, зволожує, вітамінізує її, покращує мікроциркуляцію, омолоджує та підвищує пружність.
💟Масло ши (карите) входить в список цінних косметичних олій, які володіють, передусім, пом'якшувальними, зволожуючими, сильними захисними і поновлюючими здібностями.
💟Кокосове масло - живить, зволожує та пом'якшує шкіру.
💟Олія виноградних кісточок - унікальний склад олії виноградної кісточки забезпечує глибоке вітамінізоване зволоження. Відлущує ороговілі клітини епідермісу. Покращує структуру шкіри, роблячи її помітно гладшою. Легко поглинається шкірою, надаючи їй красивий і здоровий колір. Запобігає старінню шкіри. Містить найсильніший природний антиоксидант, є рекордсменом за вмістом вітаміну Е.

✅Спосіб застосування: нанести на чисту розпарену вологу шкіру, завдяки рослинному емульгатору, олії при контакті з водою перетворюються на ніжне молочко, помассажувати проблемні зони 5-10 хв. При необхідності шкіру додатково змочити водою. Витримати 5-10 хв. для повноцінної дії засобу. Ретельно змити теплою водою.
Використовувати сухими чистими руками, або за допомогою косметичного шпателя, уникати будь-якого попадання вологи всередину. Тільки для зовнішнього застосування.
❌Протипоказання: гнійні запалення на шкірі, індивідуальна непереносимість інгредієнтів, що входять до складу скраба.
✅Термін зберігання - дванадцять місяців з дати виготовлення в умовах зберігання при температурі від 3 до 25 С, в місцях, захищених від попадання прямих сонячних променів, при відносній вологості повітря не більше 75%.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари