Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Цукрово-кавовий гідрофільний скраб для насолоди вашої шкіри

150 грн
Опис

💟Склад: Цукор, кава мелена, кокосове масло, олія мигдалю солодкого, олія абрикосових кісточок, рослинний емульгатор, ефірна олія ванілі, витамин Є.
✅Цукор - здатний впливати на шкіру декількома способами: живити шкіру, очищати, омолоджувати. До його складу входять корисні компоненти: гліколева кислота (чинить відлущуючу і антивікову дію), моно- і дисахариды (живлять і зволожують клітини шкіри). Використання цукрового скраба допомагає вирівняти шкіру: вона стає гладкою, сяючою.
✅Кава - визнана в косметології як омолоджуючий продукт. Вона має скрабуючі властивості і одночасно володіє ліфтінговим ефектом. В її складі багато компонентів, які допомагають оздоровити і омолодити шкіру. Цей продукт тонізує, пригальмовує процеси старіння шкіри і усуває дрібні недоліки.
✅Кокосове масло - живить, зволожує та пом'якшує шкіру.
✅Олія солодкого мигдалю - підтримує і відновлює бар'єрну функцію шкірного епідермісу, зупиняючи розмноження бактерій, що викликають висип і шкірні захворювання, нормалізує водний баланс шкіри, робить її пружною, уповільнюючи процеси старіння, зупиняє запальні процеси, заспокоює подразнення.
✅Олія абрикосових кісточок - має протизапальну, регенеруючу і тонізуючу дію. До складу олії входять інгредієнти, які стимулюють синтез колагену, еластину і речовин з природною протизапальною дією. Зміцнює структуру клітинних мембран, повертаючи шкірі здатність до нормального гідрообміну і регулюючи роботу сальних залоз, оновлює міжклітинну дерму. Оберігає шкіру від пересихання, відновлюючи бар'єрні функції верхнього захисного шару епідермісу і запобігаючи проникненню алергенів і шкідливих мікробів.
✅Вітамін Є - має багато корисних властивостей для шкіри, тут він використовується еще й як консервант.
💟Спосіб застосування: нанести на чисту розпарену вологу шкіру, завдяки рослинному емульгатору, олії при контакті з водою перетворюються на ніжне молочко, помассажувати проблемні зони 5-10 хв. При необхідності шкіру додатково змочити водою. Витримати 5-10 хв. для повноцінної дії засобу. Ретельно змити теплою водою.
Використовувати сухими чистими руками, або за допомогою косметичного шпателя, уникати будь-якого попадання вологи всередину.

Тільки для зовнішнього застосування.

❌Протипоказання: гнійні запалення на шкірі, індивідуальна непереносимість інгредієнтів, що входять до складу скраба.
Термін зберігання - дванадцять місяців з дати виготовлення в умовах зберігання при температурі від 3 до 25 С, в місцях, захищених від попадання прямих сонячних променів, при відносній вологості повітря не більше 75%.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий