Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Скраб для обличчя на основі натурального крему з пудрою шкірки винограду закрити

75 грн
Опис

Головна перевага цього скрабу – основа з натурального крему із масла ШИ (каріте), олії СОЛОДКОГО МИГДАЛЮ та ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИ які будуть інтенсивно живити вашу шкіру під час процедури. І вона не буде потребувати додаткового застосування крему після використання скрабу. Д-ПАНТЕНОЛ (вітамін В5) надасть шкірі зволоження, зніме запалення, роздратування та зуд.
ГЛІЦИН – амінокислота, що міститься в фіброїні шовку, він сприяє поліпшенню обмінних процесів на клітинному рівні. Також надійно захищає клітинні мембрани від шкідливої дії вільних радикалів, тим самим сповільнюючи процеси старіння шкіри.
КОФЕЇН зніме набряки та активізує обмінні процеси в шкірі, покращить її кровопостачання. ВІТАМІН Е – антиоксидант, блокує дію на шкіру вільних радикалів та захищає від дії ультрафіолетового випромінювання. Допомагає підтримувати еластичність і гідратацію шкіри.
Пудра ШКІРКИ ВИНОГРАДУ делікатно відлущує відмерлі клітини, розгладжує шкіру, покращує мікроциркуляцію в тканинах, насичує киснем, тонізує і стимулює відновлення шкіри, має антиоксидантну дію.
Ефірна олія ЛАВАНДИ надає освіжаючу, оновлююче, регенеруючу дію на клітини шкіри. Усуває почервоніння, подразнення, свербіж, лущення і запальні реакції.
Ефірна олія РОЖЕВОГО ДЕРЕВА пом'якшує, підвищує пружність, еластичність і захисні функції епідермісу, усуваючи роздратування, лущення і тріщини. Сприяє розсмоктуванню тонких рубців; зміцнює стінки судин.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
kiveroro
kiveroro
Запоріжжя
Була

Схожі товари