Всі категорії
Додати товар

Крем для депіляції balea

90 грн
Опис

📌 Крем для депіляції

Опис продукту
• Крем для видалення волосся
• Підходить для чутливої шкіри
• Легко та безпечно видаляє волосся на тілі
• З маслом ши, екстрактом шовку та лотоса
Крем для депіляції Balea забезпечує відчуття красивої, гладкої шкіри. Він видаляє волосся на тілі особливо легко і безпечно. Він живить і балує шкіру соняшниковою олією, маслом ши, шовком і екстрактом лотоса.

Ціна: 90 грн

‼️Інструкція з використання‼️
Перед використанням вимийте область для депіляції. Перед кожним застосуванням ми рекомендуємо тест на невеликій ділянці шкіри в області, що депілювати. Якщо через 24 години не відбулося роздратування, крем для депіляції можна використовувати без вагань. Нанесіть крем для депіляції Balea за допомогою закритого шпателя, щоб волосся, яке потрібно видалити, було повністю покрите. Час впливу залежить від типу шкіри та волосся, прибл. Залиште на 5 хвилин до максимум 10 хвилин. Час експозиції 10 хвилин не повинен перевищуватися. Тест після прибл. 5 хвилин лопаткою на невеликій ділянці шкіри, незалежно від того, чи волосся вже розчинилося. Якщо волосся не розхитується, зачекайте ще хвилину і продовжуйте тестування з короткими інтервалами. Якщо волосся легко розхитується, видаліть крем, що залишився шпателем, і ретельно промийте шкіру теплою водою без мила. Дотримуйтесь інструкцій.

‼️ Попередження ‼️

Не використовуйте на великій площі. Тримайте подалі від слизових оболонок. Якщо під час депіляції виникає печіння або поколювання, негайно видаліть крем і промийте великою кількістю води. Не використовуйте на шкірі, яка була епільована (наприклад, епіляція воском), депільована (наприклад, гоління) або оброблена пілінгом за 72 години до цього. НЕ ЗАСТОСОВУЙТЕ на голову, обличчя, очі, ніс, вуха, анальну та статеву області, а також соски. НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ при варикозному розширенні вен, шрамах, родимках, прищах, пошкодженій, роздратованій шкірі, сонячних опіках або попередніх шкірних реакціях на крем для депіляції. Якщо ви приймаєте ліки, які впливають на шкіру або у разі шкірних захворювань, будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Використовуйте лише на чистій та сухій шкірі. Між двома заявками завжди має бути не менше 72 годин. Не використовуйте деорфери, парфуми або алкогольні лосьйони і не засмагайте до 24 годин після використання. Не ковтай. ЯКЩО ПРОКОВТНУЛИ: Негайно отримайте медичну консультацію та покажіть упаковку. Містить луг, містить солі тіогліколевої кислоти. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Дотримуйтесь інструкцій із використання. Уникайте контакту з очима. У разі контакту з очима негайно промийте очі та зверніться до лікаря. Покажіть пакет.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 125мл
Продавець
victoria_0987
victoria_0987
Супер-продавець
100% виконаних замовлень
Була