Всі категорії
Додати товар

«соковитий цитрус» натуральний еко дезодорант, 15 мл. содовий. безпечний.

159 грн
Опис

Поєднання ароматів іспанського лимона, апельсина та лайма після використання розкриваються на шкірі як насичений солодко-терпкий аромат, відтінений цитрусовою свіжістю. Такий аромат стане чудовим початком гарного дня.

Об'єм: 15 мл. Розмір: Д 28 мм * Ш 20 мм * В 76 мм.

Повний склад дезодоранту: ефірні олії: іспанського лимона, апельсина гіркого та солодкого, петітгрейну, мандарину, бергамоту та лайма. Віск бджолиний натуральний. Олії натуральні: ши (карите), кокосове, лавра благородного, обліпихове, авокадо та календули. Сода харчова, кукурудзяний крохмаль, біла глина (каолін). Вітаміни А,Е,F. Натуральний ментол.

У складі немає шкідливих та небезпечних інгредієнтів, лише натуральні, сертифіковані компоненти. Не тестується на тваринах.

Деякі компоненти можна змінити або доповнити за Вашим бажанням (наприклад: ефірні та/або базові олії). Термін виготовлення за індивідуальним замовленням – 1-3 дні.

Магазинні дезодоранти / антиперспіранти блокують потовиділення, чим заважають нашій лімфатичній системі очищати організм. У наші дні вони не виготовляються без застосування критичних інгредієнтів, алергенів та солей алюмінію, небезпечних та потенційно небезпечних для здоров'я.

Цей натуральний дезодорант виготовлений вручну і складається тільки з природних компонентів, які чудово взаємодіють зі шкірою, не викликаючи алергічних реакцій, і дозволяють всім системам організму працювати повноцінно, так, як вони і повинні працювати. Не блокує пори і запобігає розмноженню бактерій, що викликають неприємний запах поту.

Спосіб застосування: невелику кількість (2-3 проходи) нанести на відповідну зону, бажано дати вбратися 5 хвилин. Наносити на чисту, переважно вологу (але не мокру) або суху шкіру. Використовувати за необхідності.
*Якщо з якоїсь причини дезодорант наноситься не рівномірно, для досягнення очікуваного результату, рекомендуємо розтерти (розгладити) його по потрібній поверхні.

Підтверджений результативний захист від запаху поту — 12 годин зі змінними важкими навантаженнями, такими як спортзал.

Умови зберігання та термін придатності: дезодорант можна зберігати в холодильнику та без нього. У першому випадку його зручно наносити на зволожену шкіру і він буде придатний протягом півроку, у другому легше наносити на суху шкіру, проте термін скорочується до трьох місяців. Така особливість обумовлена терміном придатності найчутливіших до умов навколишнього середовища компонентів - олій.

*натуральні олії можуть залишати сліди на одязі. Для забезпечення її збереження рекомендую використовувати спеціальні вкладки для одягу або одягати "легкий" одяг з короткими рукавами.

Залежно від кольору воску, що використовується, колір дезодоранту може відрізнятися.

Застереження щодо використання: рекомендую переконатися, що індивідуальна непереносимість компонентів — відсутня.

Mr. Magpie – унікальний. Він може створити будь-який товар на Ваше індивідуальне замовлення (аромат, колір, дизайн). Виявляйте свою індивідуальність, і ми допоможемо Вам стати власником єдиного свого роду, унікального, товару.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Натуральна Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження