Всі категорії
Додати товар

«соковитий цитрус & м'ята» натуральний еко дезодорант, 15 мл. содовий. безпечний.

159 грн
Опис

Поєднання ароматів іспанського лимона, апельсина та лайма після використання розкриваються на шкірі як насичений солодко-терпкий аромат, відтінений цитрусовою свіжістю. Такий аромат стане чудовим початком гарного дня.

Об'єм: 15 мл. Розмір: Д 28 мм * Ш 20 мм * В 76 мм.

Повний склад дезодоранту: ефірні олії: м'яти польової, іспанського лимона, апельсина гіркого та солодкого, петітгрейну, мандарину, бергамоту та лайма. Віск бджолиний натуральний. Олії натуральні: ши (карите), кокосове, лавра благородного, обліпихове, авокадо та календули. Сода харчова, кукурудзяний крохмаль, біла глина (каолін). Вітаміни А,Е,F. Натуральний ментол.

У складі немає шкідливих та небезпечних інгредієнтів, лише натуральні, сертифіковані компоненти. Не тестується на тваринах.

Деякі компоненти можна змінити або доповнити за Вашим бажанням (наприклад: ефірні та/або базові олії). Термін виготовлення за індивідуальним замовленням – 1-3 дні.

Магазинні дезодоранти / антиперспіранти блокують потовиділення, чим заважають нашій лімфатичній системі очищати організм. У наші дні вони не виготовляються без застосування критичних інгредієнтів, алергенів та солей алюмінію, небезпечних та потенційно небезпечних для здоров'я.

Цей натуральний дезодорант виготовлений вручну і складається тільки з природних компонентів, які чудово взаємодіють зі шкірою, не викликаючи алергічних реакцій, і дозволяють всім системам організму працювати повноцінно, так, як вони і повинні працювати. Не блокує пори і запобігає розмноженню бактерій, що викликають неприємний запах поту.

Спосіб застосування: невелику кількість (2-3 проходи) нанести на відповідну зону, бажано дати вбратися 5 хвилин. Наносити на чисту, переважно вологу (але не мокру) або суху шкіру. Використовувати за необхідності.
*Якщо з якоїсь причини дезодорант наноситься не рівномірно, для досягнення очікуваного результату, рекомендуємо розтерти (розгладити) його по потрібній поверхні.

Підтверджений результативний захист від запаху поту — 12 годин зі змінними важкими навантаженнями, такими як спортзал.

Умови зберігання та термін придатності: дезодорант можна зберігати в холодильнику та без нього. У першому випадку його зручно наносити на зволожену шкіру і він буде придатний протягом півроку, у другому легше наносити на суху шкіру, проте термін скорочується до трьох місяців. Така особливість обумовлена терміном придатності найчутливіших до умов навколишнього середовища компонентів - олій.

*натуральні олії можуть залишати сліди на одязі. Для забезпечення її збереження рекомендую використовувати спеціальні вкладки для одягу або одягати "легкий" одяг з короткими рукавами.

Залежно від кольору воску, що використовується, колір дезодоранту може відрізнятися.

Застереження щодо використання: рекомендую переконатися, що індивідуальна непереносимість компонентів — відсутня.

Mr. Magpie – унікальний. Він може створити будь-який товар на Ваше індивідуальне замовлення (аромат, колір, дизайн). Виявляйте свою індивідуальність, і ми допоможемо Вам стати власником єдиного свого роду, унікального, товару.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Персиковий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи