Всі категорії
Додати товар

Жіночий роликовий дезодорант lady's secret rush, 50 мл

159 грн
Опис

Верхні ноти: персик, абрикос, лимон

Ноти серця: кокос, ванільне молоко

Шлейфові ноти: нота сандала, ваніль, мускус

Жіночий роликовий дезодорант активно захищає від негативних наслідків потовиділення протягом 24 годин та пом’якшує шкіру. Він знешкоджує шкідливі бактерії та блокує неприємний запах. Навіть в період активних фізичних і психологічних навантажень антиперспірант додає впевнені в собі. Висихає відразу після нанесення, не забиває пори і дозволяє шкірі дихати. Не залишає плям на одязі. Підходить для всіх типів шкіри. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання нанести на чисту суху шкіру під пахвами, дати висохнути.

Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не застосовувати на пошкодженій шкірі. Припинити використання у разі виникнення подразнення. Зберігати при кімнатній температурі в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, денатурований спирт, хлоргідрат алюмінію, віддушка, PEG-40 гідрогенізована касторова олія, пропіленгліколь, полісорбат-20, гідроксиетилцелюлоза, циклопентасилоксан, ацетат натрію, ізопропіловий спирт, целюлоза, ліналоол, лімонен, бензилсаліцилат, кумарин, цитраль.
Стать: Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари