Всі категорії
Додати товар

Спрей дезодорант-антиперспірант унісекс юхуань ши-тцу 20 мл

149 грн
Опис

Спрей дезодорант-антиперспірант Юхуань Ши-тцу - простота і зручність використання. Виконаний у вигляді безбарвного спрею з легким ароматом. Не залишає плям на одязі. Екстракти трав'яних рослин, що входять до складу антиперспіранту, без побічних ефектів, м'які та неалергенні. Невеликі рослинні молекули швидко проникають у шкіру й ефективно борються із запохом потової залози. Глибоко відновлює потові залози, повертаючи їх до нормального рівня.

Тривале збереження запаху, економія часу і відсутність занепокоєння. Полімерний спрей з повільним вивільненням, що поєднує зручність миттєвого бактеріостатичного і тривалого дезодоранту з глибокою першопричиною токсичності пахв.

Можна використовувати вагітним жінкам і дітям. Стародавній рецепт Чжунцзин містить різні рослинні та трав'яні інгредієнти, які ніжні та не викликають подразнення. Його можна безпечно використовувати для чутливої та ніжної шкіри, а також вагітних жінок, дітей і матерів-годувальниць.

Безбарвний і без запаху, безпечний у використанні. Безбарвний і без запаху, ви можете змішувати і поєднувати з собою гарний одяг за своїм бажанням, не турбуючись про неприємний запах! Вам більше не доведеться турбуватися про те, що ваш начальник і колеги відкинуть вас через неприємний запах!

Неважливо, приймаєш ти душ чи плаваєш. Не впливає на ефект після купання. Він не покладається на аромат для маскування, він використовує секретну формулу без кольору і запаху для усунення основної причини запаху тіла, тому купання і плавання не вплинуть на ефект!

Ніякого запаху, навіть під час тренування. У цьому продукті використовується полімерний спрямований спрей тривимірної комбінації, що повільно вивільняється, під час тренування піт не має ніякого запаху!

Цей продукт в основному заснований на рослинних екстрактах. Екстракт ромашки, екстракт імбиру, екстракт алое вера, екстракт солодки. Формула рослинного екстракту видаляє запах тіла і безпечніше. Особливості: м'який, не викликає алергії, без побічних ефектів, легкий аромат османтуса.

➤ Рекомендації щодо застосування:

✦ Легкий ступінь: один раз на 10-15 днів.
✦ Помірний ступінь: один раз на 7-10 днів.
✦ Важкий ступінь: один раз на 4-7 днів.

Цей продукт складається з води, етанолу, гідроксихлориду алюмінію, пропіленгліколю, ароматизатора, біс (гідроксиметил) імідазолідинілсечовини, алантоїну як сировина, допомагає усунути запах пахв.

Сертифіковано Державним управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів (SFDA). Ліцензія на вітчизняну косметику спеціального призначення.

➤ Придатний до: 31.08.2026

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 20мл
Класифікація:
Аптечна
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари