Всі категорії
Додати товар

Алуніт алуніт сольовий дезодорант сольовий дейзик антипреспірант антипреспірант...

120 грн
Опис

Природний дезодорант. Без парабенів, триклозану, фталатів та інших добавок.

Алуніт це повністю натуральний продукт, що являє собою безбарвний прозорий сольовий кристал.

✔ ефективно усуває причину неприємного запаху;
✔ гіпоалергенний;
✔ має тривалий термін дії;
✔ компактний і економічний;
✔ не вимогливий до умов зберігання;
✔ термін придатності не обмежений;
✔ безпечний для шкіри, оскільки не містить хлоргідрату алюмінію, спиртів, емульгаторів та інших шкідливих хімічних компонентів;
✔ не порушує функціонування потових залоз;
✔ не має власного запаху.

Крім того, Алуніт має в'яжучу дію, ✔зупиняє дрібні кровотечі та сприяє ✔загоєнню ран, ✔усуває свербіж і набряклість ✔від укусів комарів і мошок. Можна використовувати після ✔гоління, запобігаючи подразненню шкіри. Нормалізує ✔проблемну шкіру в підлітків. Також Алуніт можна використовувати для ✔зміцнення нігтів і для ✔усунення з рук запахів часнику, риби тощо.

Алуніт дуже економічний. Одного каменя Вам вистачить більш ніж на 6 місяців щоденного використання. Якщо камінь розбився, можна потовкти його на порошок або розчинити осколки у воді, також потім використовуючи як дезодорант. Оскільки Алуніт легкий і компактний, то він ідеальний для використання в поїздках і подорожах.

Алуніт має природну антибактеріальну дію. Принцип дії алуніту полягає в тому, що він знерухомлює мікроорганізми, зневоднює і викликає загибель бактерій. Це здійснюється за рахунок того, що злегка змінюється PH на поверхні шкіри. Для організму людини ця зміна зовсім не помітна, тоді як бактерії вже не можуть розвиватися в такому середовищі.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Алуніт потрібно використовувати на чисте тіло, бажано одразу після прийняття ванни або душу. Алуніт діятиме протягом 24 годин або до наступного прийняття душу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 20мл
  • 15мл
  • 30мл
Класифікація:
Гіпоалергенна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче