Всі категорії
Додати товар

Антиперспірант який блокує потовиділення для чутливої шкіри

400 грн
Опис

Антиперспірант Etiaxil Sensitive - ефективний роликовий антиперспірант нічної дії для чутливої шкіри, який забезпечує тривалий захист від помірного і надмірного потовиділення і запаху поту в області пахв.
Вартість 15мл💰400грн

✅Засіб підходить також і людям з нормальним типом шкіри. Інноваційна формула активної системи захисту шкіри CPX Skin Care System максимально мінімізує подразнення шкіри в процесі користування продуктом.
☝️☝️Одне нанесення на ніч забезпечує захист від поту і запаху від 3 до 5 днів, антиперспірант зберігає свій ефект незалежно від щоденних водних процедур.
👌Користуватися Etiaxil Sensitive досить 1 або 2 рази на тиждень або рідше, в залежності від ступеня вираженості потовиділення.
🤗Одного флакона вистачає на 4-6 місяців.

Безпечний антиперспірант
❌Etiaxil Sensitive є безпечним, нетоксичним засобом, який не розчиняється в організмі людини і не порушує функцій потових залоз, нормалізуючи їх роботу.
❌Позбавлений парфумерного запаху, має безбарвну гелеву основу, швидко висихає, не залишає слідів на білизні.

Універсальна дія
✅Etiaxil Sensitive підходить як для жінок, так і для чоловіків з будь-яким типом шкіри (чутливий та нормальний тип). Може поєднуватися з будь-якими дезодорантами-антиперспірантами, духами чи туалетною водою.

Діє вночі
💫Etiaxil Sensitive - антиперспірант нічної дії. Вночі потові залози менш активні, тому Etiaxil Sensitive встигає активувати свої властивості, поки організм відпочиває. Антиперспірант слід наносити тільки на ніч перед сном на суху, неподразнену шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Дерматокосметика
Продавець
oksana0486759
oksana0486759
37% виконаних замовлень
Була