Всі категорії
Додати товар

Кульковий дезодорант lr aloe vera deo roll-on

225 грн
Опис

Формула дезодоранту розроблена на основі натурального активного інгредієнта — алое віра. Це означає, що дезодорант забезпечує шкірі пахв делікатний догляд: володіє пом'якшуючими, зволожуючими, загоюючими властивостями. Він усуває роздратування і сухість, перешкоджає їх появі.

Дезодорант дарує відчуття комфорту, свіжості і впевненості в собі.

Склад продукту: - Гель Алое Віра 15% - використовується як знезаражуючий, протизапальний, ранозагоювальний засіб. Володіючи миттєвим знеболюючим ефектом, знімає роздратування і почервоніння, чудово заспокоює шкіру після опіків та порізів. Загоює (відновлює) її, глибоко зволожує, збагачуючи вітамінами, амінокислотами та іншими цінними мінералами.

- Екстракт насіння бавовни (Біо) - натуральний концентрований рослинний екстракт. Містить вітаміни групи В, протеїни і полісахариди. Протеїни кондиціонують шкіру, пом'якшує і зволожує її. Полісахариди забезпечують глибоке зволоження шкіри. Володіє здатністю знижувати мікробну активність, таким чином, знижує утворення запаху поту.

- Фарнезол - антимікробний інгредієнт з бактеріостатичною дією. Не містить спирту.

Спосіб застосування застосовувати щодня вранці/ввечері, після занять спортом або по мірі необхідності.

Надійний захист і приємне відчуття свіжості протягом всього дня. - не містить спирт - містить 15 % гелю Алое Віра і екстракту бавовни - усуває неприємний запах і добре поєднується з іншими ароматами - може використовуватися після гоління і епіляції - ідеально підходить для чутливої шкіри 50ml

👧👉ноль. дев'яносто. сім
653 сімдесят 59- замовити

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Призначення:
Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?