Всі категорії
Додати товар

Гель алое віра для обличчя та тіла eyenlip aloe soothing gel, 115 мл

120 грн
Опис

Гель Aloe Vera Soothing Gel корейського бренду Eyenlip є універсальним засобом, що здатне поліпшити стан шкіри, волосся і нігтів. Переваги продукту Приємний аромат свіжості й легка консистенція. Багатофункціональний засіб: можна використовувати для шкіри, волосся та нігтів. Зменшує хворобливі відчуття від укусів комах і знімає дискомфорт у разі сонячних опіків. Як діє? Косметичний продукт на 98 % складається із алое вера. Наповнює шкіру необхідною кількістю вологи, зменшує лущення, почервоніння та усуває відчуття стягнутості. Крім алое, у складі крему містяться натуральні екстракти: зеленого чаю, портулаку, прополісу, листя камелії та касторова олія.

Після тривалого перебування на відкритому сонці продукт нейтралізує печіння, швидко охолоджує і прискорює процес загоєння. Заспокоює, пом’якшує шкіру і зменшує подразнення після процедури гоління або депіляції.

Б’юті-поради

Для кращого охолоджувального ефекту засіб рекомендується зберігати в холодильнику або помістити його туди ненадовго перед застосуванням.

Склад товару 

Гель алое вера для обличчя та тіла Eyenlip Aloe Soothing Gel, 115 мл

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Methylpropanediol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Rosemary Leaf Extract, Matricaria Chamomilla Recutita Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra Licorice Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Disodium EDTA, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Carbomer 940, Triethanolamine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, 1,2-Hexanediol, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Fragrance.

Як використовувати 

Гель алое вера для обличчя та тіла Eyenlip Aloe Soothing Gel, 115 мл

Засіб можна використовувати в якості зволожуючою маски - нанесіть на шкіру обличчя на 5-10 хвилин після змийте теплою водою. Як маски для волосся - нанести на чисте вологе волосся на 10-15 хвилин потім змити теплою водою. Також засіб можна наносити після гоління.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари