Всі категорії
Додати товар

Крем для тіла

260 грн
Опис

Крем із масажними роликами для моделювання фігури Exgyan Mooth Body Cream активізує обмінні процеси в шкірі, покращує мікроциркуляцію й нормалізує лімфотик, сприяючи поступовому зменшенню схильних до жирових відкладень і підтягування шкіри. Має кремову консистенцію, завдяки чому забезпечується економна витрата продукту та його зручний розподіл на поверхні шкіри. Швидко вбирається й після застосування не залишається відчуття липкої плівки. Роликова насадка стимулює шкіру, надаючи еластичність і пружність, посилюючи дію крему.

Основні активні компоненти:

• Активний комплекс на основі кофеїну підвищує тонус м'язів, роблячи шкіру пружнішою та гладкішою, відновлює тонус і еластичність шкіри, зменшуючи прояви в'ялості й апельсинової кірки. Сприяє лімфотоку та виведенню токсинів, зволожує й надає м'якості, прискорює обмін речовин, виводить зайву рідину з тканин, коригуючи силует.

• Рослинні екстракти надають регенерувальну дію, а також активно живлять шкіру.

Спосіб застосування : Після очищення шкіри нанесіть необхідну кількість продукту на сідниці, стегна, руки, поперек та інші проблемні зони, акуратно масажуйте роликами до повного вбирання. Для досягнення швидшого результату використовуйте крем разом з обгортанням на 20-30 хвилин. Після нанесення крем не змивати. 260 ГРН

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vikto...
viktoriakotenko
Вінниця
46% виконаних замовлень
Була

Схожі товари