Всі категорії
Додати товар

Універсальний крем для тіла з персиком bioaqua peach extract arbutin vitamin e moisturizer

80 грн
Опис

Забезпечити комплексний догляд за шкірою тіла можно завдяки використанню універсального крему з персиком від фірми Bioaqua. Косметичний засіб добре пом'якшує шкіру, розгладжує та зміцнює структуру, покращують тургор, зовнішній вигляд шкіри та позитивно впливає на загальний стан епідермісу. Екстракт персика, який входить до складу крему, інтенсивно наповнює шкіру цілющою вологою, освіжає, має протизапальну та антибактеріальну дію.

Косметичний засіб активно живить шкіру корисними речовинами, покращує захисні функції, прискорює регенерацію клітин та посилює мікроциркуляцію. Крем для тіла добре стимулює вироблення природного колагену та еластину, заспокоює, підвищує пружність, делікатно освітлює та перешкоджає появі пігментних та вікових плям. Регулярне використання крему в доглядових процедурах розрівнює структуру, м'яко прибирає нерівності та шорсткості, розгладжує зморшки та заломи, перешкоджає віковим змінам та захищає шкіру від негативних впливів навколишнього середовища.

Доглянута шкіра, це завжди красиво та привабливо. Використовуйте зволожуючий лосьйон для тіла з екстрактом персика та вітаміном Е.

Екстракт персика широко застосовується у косметології, як природний антиоксидант, він добре бореться із передчасним старінням.

Вітамін Е стимулює шкіру до регенерації, живить її та зволожує.

Переваги зволожуючого лосьйону:

- Гарний аромат.

- Підходить для всіх типів шкіри.

- Легко наноситься, не жирний, та швидко вбирається.

- Застосовувати можна щодня.

Характеристики:

Вага: 100 г.

Аромат: персик.

Спосіб використання: невелику кількість зволожуючого лосьйону масажними рухами нанести на чисту шкіру. Можна застосовувати щоденно.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари