Всі категорії
Додати товар

Uriage xemose урьяж ксемоз крем ліпідовідновлюючий проти подразнень 400мл

795 грн
Опис

Uriage Xemose Урьяж Ксемоз Крем ліпідовідновлюючий проти подразнень 400мл

Якісний крем від подразнень має бути в аптечці кожної сім'ї. Пропонуємо зупинити свій вибір на універсальному, високоякісному засобі, яким є крем Ксемоз ліпідів, що відновлює від виробника Uriage.

Особливості

Крем Ксемоз ліпідовосновлюючий є універсальним засобом, адже користуватися ним для зняття роздратування зі шкірних покривів, схильних до атопії, сміливо можуть усі – дорослі, літні люди, діти і навіть новонароджені. Склад рекомендований для шкіри помірно сухий та гранично сухий, підходить він для будь-яких ділянок тіла та обличчя.

Активні компоненти:

• комплекси Церастерол-2F та Регул TLR2;
• олія зерен малини, карите, огірника;
• вода термального типу Урьяж;
хроноксин.

Ксемоз липидовосстановляющий вміє дуже багато: він добре регулює мікробіом шкірних покривів, посилює їх бар'єрні функції і відновлює, за необхідності. Засіб також усуває сухість, активно зволожує, прибирає лущення, свербіж, подразнення, швидко заспокоює.
Додаткові плюси крему - це його безпека і повна гіпоалергенність. У його складі немає парабенів та ароматизаторів. Крем успішно пройшов найсуворіше тестування, яке проводиться під контролем найкращих дерматологів світу.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари